Adnan Oktar'ın Kedicikleri ve Ali Bulut'un Hastanesi

Ağrı Devlet Hastenesinin Adnan Oktar'ın kediciklerini aratmayan görüntüleri

Adnan Oktar'ın Kedicikleri ve Ali Bulut'un Hastanesi

Daha 3 gün önce içinde Ağrı Nüsüfusun da bulunduğu 81 milyon Türkiye’ye 15 Temmuz da verdikleri kahramanlık mücadelesi için ekranlardan ,gazete sütunlarından ,sosyal medya hesaplarından teşekkür ederken 15 Temmuz da sergilediği destansı mücadeleden dolayı Ağrı’ya reva görülen bu olmamalıydı.

2 Başbakan ,1 Cumhurbaşkanı,5-6 Bakan ve son olarak Öznur Çalık’ın şans topu oynar gibi tarih vererek Ağrılı’nın sitemini dindirmeye çalıştığı ve hiçbirinin tutturamadığı Ağrı Devlet Hastanesinin açılışını seçim öncesi alelacele yaparak steril olmayan koşullarda, inşaat köşelerinde pislik içinde bizleri ameliyat masalarına ,çocuklarımızı doktor sedyelerinde ölüme soyundurmanız hizmetse yazıklar olsun sizin hizmet anlayışınıza da, hizmetinize de, vicdanınıza da.

Şimdilerde Ağrı Şeker Fabrikası arsasında kurumlarımız için tahsis edilen parselleri müjdeleyerek şirin gözükme çabalarınız nafiledir.

Seçim çalışmaları sürecinde Ağrı Devlet Hastanesini ziyaret görüntülerinizin son günlerin magazinsel Adnan Oktar’ın kediciklerinin görüntülerinden farkı nedir söylermisiniz?

Sizin seçim sürecinde paylaştığınız görüntülerle bu gün mevcut durum görüntülerini mukayese edelim istermisiniz?

Ağrı Ak Parti Milletvekili Ekrem Çelebi dün sosyal medya hesabından Sağlık Bakanını ziyaretini paylaşarak ‘’ Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca'yı ziyaret ederek, ilimizin sağlık sorunları ve çözümleri için istişarelerde bulunduk.’’dedi.

Şimdi Ekrem Bey sağlık bakanını aşağıda paylaştığımız fotoğrafları gösterip ‘’Sayın Bakanım biz bu koşullarda ki hastaneyi seçim malzemesi olsun diye alelacele açıp milleti kekledik ‘’mi dediniz?

Yoksa dosyanıza A.A ya yaptırdığınız ‘’Medipol Hastaneleri’’ kıvamında özel fotoğraflarımı iliştirdiniz?

Neyse lafı uzatmayalım biz resimleri paylaşıp evrak sayı numarasına ihtiyaç duymadan Allah’a havale edelim dilekçemizi. Çünkü ‘’O’’ iktidar sarhoşluğu yaşayanların görmediğini de görendir,bilendir ,işitendir.

Resimlerle Adnan Oktar’ın kedicikleri ve Ali Bulut’un Ağrı Devlet Hastanesi albümünü takdirlerinize sunuyoruz.

Bunlar Oktar'ın kedicikleri ;

Bunlarda Ali Bulut'un Ağrı Devlet Hastanesi;

SİZİN BİLDİKLERİNİZ 

VE GERÇEKTE OLAN;

NOT;FOTOĞRAFLARIN BİR KISMI SOSYAL MEDYADA LANETLEYEREK PAYLAŞIM YAPAN VATANDAŞLARIN PROFİLİNDEN ALINMIŞTIR

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2018, 10:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandas
Vatandas - 6 yıl Önce

Agrida enfeksiyon komitesi ne yapiyor diyecegim ama agri hic degismemis duzelmez boyle devam eder.Agri ilinde mobinglerden kactim kendi halkina zulum yapip disardan geleni el ustu tutariz.Ankarada calisiyorum.agrida genelde disardan gelen yeni baslayan egitim almayan enfeksiyon hemsire sertivikasi olmayan hic isi bilmeyen insanlar olursa ve calisirsa bu durum cokta sasiracak birsey degil.tek kisinin varmis digerleri yeni baslamis ve hicbir tecrubesi yokmus.disarlarda gezip kafa izini yapiyorlarmis.doktorlarida oyleymis ve kendini tanri ilan ediyormus.icaplara gitmeyip bir cok hasta magdur oluyormus.bunu icaba cagiran doktordan bizzat duydum hastaneyi gezmeyip bol bol yemek partileri duzenleniyormus.hatta ihalelerde ilaclama yapilmadan imza ile bizzat ilaclama yapilmis gostermislermis.hastalarda hastane enfeksiyonu uremis bunu ortbas etmisler.hatta durumu fark eden doktorun tutanagi bile varmis ve enfeksiyon doktoru ile tartismis ama konuyu kapamislar. ankarada bir dk bile oturmadan hep dolasirlar.hastalara insan degeri verilir ama agrida boyle birsey yok.agri ili icin umarim daha hayirli isini seven gorev sorumluluk alabilecek yillari gecmis saglam egitim almis insanlarin gelmesi dilegiyle.

Ağrılı
Ağrılı - 6 yıl Önce

çok güzel bir haber taner ama tuvalet ler hariç geri kalan resimlerin hepsi hastanenin ilk taşındığı günlerin resimleridir, Ancak Temizlikçiler kadro aldıktan sonra artık hastaneneyi temizlemeyi bıraktıkları gibi mesaiye gelmeyi de bıraktılar bir halkımız tualetleri kullanırken temiz kullansalar sağına soluna yapacaklarını deliğe denk getirseler önce biz temiz olacağız ama doğrusun Temizlik personeli temizlemiyor

Cml
Cml - 6 yıl Önce

Güzel bir paylaşım yapılmış lakin söyle bir gerçek var ki o binayı yapan lar ağrı da yaşayan işçi müteahit tir yani bu projenin de bitmesi gereken bir de tarih var dır kaç yıl sürdü ben şahidim ki 1 yıl için de bir binayı burda yaptılar bitirdiler bu da kısa bi sürede eksiksiz yapıla bilir di yani devletin burda sucu olmadığını düşünüyorum ayrıca da temiz lik konusu insan temizliğe önce kendinden başlar orayı öyle bırakana ve temizlik personeli olarak alınan ağrı halkına sorulmalı bu hesap devletin sadece hastane yapılması için maliyeti sağlıyor bunu unutmayalım

hikmet öztürk
hikmet öztürk - 6 yıl Önce

ben eşimin tedavisi İÇİN ayda iki-kere erzurum gidip geldım artık yoruldum enson çare memleketi terkettim artık yorumu bilen yapsın

Naci Kaya
Naci Kaya - 6 yıl Önce

Bütün zamanlarda Ağrı ya reva görülen budur .Bunun yeni farkına varanlara günaydın diyorum

MujganAkinerler  Demirkan.
MujganAkinerler Demirkan. - 6 yıl Önce

Benim değerli Ağrı halkına bunlar layık değil
Siyasilerimiz lütfen ağrıyı köy konumundan çıkarın aldığınızı oyların hakkını verin.

SIRADAKİ HABER