Ağrı Barosu Yeni Başkanını Seçiyor

Ağrı Baro seçimleri iki yeni adayla gerçekleştirilecek

Ağrı Barosu Yeni Başkanını Seçiyor

Baro Başkanlığının ilk seçiminde Av. Ali Artuk’a karşı galip gelen ve 2. Döneminde Avukat Timur Demir’e karşı kazanan Ağrı Baro Başkanı Av.Mehmet Salih Aydın’ın aday olmadığı yeni dönemde iki farklı isim Baro Başkanlığı için yarışacak.

Avukat Sedat Karaoğlan ve Avukat Serdar Günakın’ın yarışacağı seçimler 15 Ekim Cumartesi günü açılışı geçtiğimiz yıl yapılan Ağrı Barosu Hizmet Binası Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Adayların yoğun propaganda çalışması yaptığı seçimlerde kimin ipi göğüsleyeceği meslek örgütü mensupları ile birlikte vatandaşlar tarafından da merakla bekleniyor.

Seçim öncesi haber merkezimizin ulaştığı adaylardan kendilerine dair yaptıkları kısa açıklamalarda şu ifadelere yer verdiler;

Avukat Sedat Karaoğlan Kimdir

Avukat Sedat Karaoğlan,2008 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum,2009 yılından beri Ağrı’da serbest avukat olarak çalışmaktayım.3 dönem Ağrı Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği ile birlikte Baro Saymanlığı,CMK Koordinatörlüğü ve Baro Başkan Yardımcılığı yaptım.Mesleğin sorunlarını bilen ve çözüm önerileri getiren ekibimizle bir seçim yarışına girdik.Seçilmemiz halinde etkin mücadele eden bir baro vaad ediyoruz.

Avukat Serdar Günakın Kimdir

-1981 Ağrı doğumlu.

-2004 Çankaya üniversitesi hukuk fakültesi mezuniyet

-2005 Ağrı ilinde Avukatlık

-2017 Uzman Arabulucu

- 2017 uzlaştırmacı

- Halen Çankaya ünv. Ceza hukuku alanında tezli yüksek lisans yapmakta ve ayrıca Anadolu Üniversitesi Felsefe Bölümünde Lisans eğitimi görmektedir.

-3 çocuk babasıdır.

Kitapları,dostluğu bağlama çalmayı seviyor..

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2022, 15:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Doktor
Doktor - 2 yıl Önce

Şolvwren köyüyle baro seciminin ne alakası var acaba bir açıklama yapa bilirmisiniz merak ettim:))

EYVAH
EYVAH - 2 yıl Önce

ŞOLVEREN Köyünde 50 yıldır devam eden zülüm Baro damı devam edecek EYVAHHHH

Genç 04
Genç 04 - 2 yıl Önce

Serdar Günakın önce tasarım ilke ve elemanlarını kavradıktan sonra çalışmaya başlasın. Çeyrek altın olarak gördüm yönetim üyelerini

Abbas Yanbasan
Abbas Yanbasan - 2 yıl Önce

Eyvah isimli arkadaşın yorumu alakaya tıvır resmen. köy ile baro yönetiminin ne alakası var cahil herif

SIRADAKİ HABER