Ağrı Belediye Başkan Yardımcılığına Yeni Atama

Ağrı Belediye Başkan yardımcılığı görevine proje uygulamada etkin bir isim atandı.

Ağrı Belediye Başkan Yardımcılığına Yeni Atama

2019 yıkında gerçekleştirilen yerel seçimlerde Ağrı Belediye Başkanı seçilmesinin ardından kısa süre önce milletvekili adayı olmak için istifa eden Savcı Sayan’ın yerine Belediye Meclisi tarafından seçilen Ağrı’nın yeni Belediye Başkanı Metin Karadoğan kadrosunu oluşturmaya başladı.

Önceki gün ziyaretimizde kısa sürede eksik gördükleri her alanda hizmet etmek için ivedi şekilde yeni bir kadro oluşturacağını ifade eden Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan proje üretme ve uygulamada uzman ismi kadrosuna kattı.

Karadoğan Ağrı İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Hakkı kaman’ı valilik oluru ile geçici görevle Ağrı Belediyesi kadrosuna kattıktan sonra Kaman’ı Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirdi.

1969 Yılında Ağrı’da Ağrı merkez Kovancık köyünde dünyaya gelen Kaman , İlk ve Orta öğrenimimi Eleşkirt YİBO’ da tamamladı. 1988 yılında İstanbul Kabataş Erkek Lisesinde mezun oldu. 1992 yılında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünde Makine Mühendisi unvanı ile eğitimimi tamamladıktan sonra iş hayatına atılan Hakkı Kaman ; 1992 – 1996 yılları arasında Ağrı’da bazı kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörde mesleğimi devam ettirdi. 1997 yılında Öğretmen olarak Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. 1998-2010 yılları arasında Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğünde Makine Mühendisi olarak görev yaptı. Mühendislik görevi sırasında Birçok Avrupa Birliği Projelerinde görev aldı. 1996-1997 yılları arasında Atatürk Üniversitesi Ağrı Meslek Yüksek Okulunda öğretim görevlisi olarak görev yaptı. 2010-2011 yılları arasında Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdür vekilliği, Su ve Kanal Hizmetleri Müdür vekilliği, İmar ve Kentsel Müdür vekilliği ile Destek Hizmetleri Müdür vekilliği görevlerinde bulundu. 2011 yılından bu yana Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yaptı.

Son olarak Ağrı Belediye Başkanlığı görevine getirilen proje uygulamada uzman isim Kaman Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2023, 01:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şeref
Şeref - 1 yıl Önce

Hayırlı olsun hakkı amcaya yakışır tebrik ederim özel idare gibi bir kurumda yılardır görev yapan ismi şaibeli işlere karşılamayan tek isim vAllah mutlulu oldum yakışır gençtir ama ben amca diyim amcaya hayırlı olsun

İranoslu
İranoslu - 1 yıl Önce

AKP nasıl buna izin verdi, Eleşkirtli tenekeciyi gelip buna müdür yaptılar. hakkını gasp ettiler zaten liyakat denen bir şey bırakmayan AKP nasıl buna izin verdi hayret..
Zaten Vali Beyin oluru ile bu makama geldi. Yoksa AKP buna izin vermezdi. özellikle il yönetimindeki cambazlar dururken..

Admin
Admin - 1 yıl Önce

İnşAllah muaffak olur hayırlı olsun hakkı beye yakışır

sinan
sinan - 1 yıl Önce

Allah muvaffak etsin inşAllah
hayırlı hizmetler nasip etsin size
başarılar diliyorum

Selami Gürses
Selami Gürses - 1 yıl Önce

Tenekeci öğretmen gitti özel idareye müdür oldu, bir öğretmenin burada ne işi var diye soran olmadı. Hakkı bey yıllardır Özel idarede emek sarf ediyor. Tenekeci bunun hakkını yedi. Hakkı bey çalışkan ve dürüst bir insan, Allah engelli çoçuğuna da şifa versin..

HAYIRLI OLSUN
HAYIRLI OLSUN - 1 yıl Önce

HAKKI BEY GERÇEKTEN DONANIMLI YAPTIĞI İŞİN HAKKINI VEREN BİRİ, TEBRİKLER YENİ BAŞKAN METİN, İSABETLİ KARAR

Ali ali ali
Ali ali ali - 1 yıl Önce

İl özel idaresi genelsekreteri tenekeci o makama layık olmayan kendini birilerinin aklına teslim etmiş çok gereksiz bir şahsiyet AKP nin agrida kaybetme nedenlerinden bir ornektir

Ali ali ali
Ali ali ali - 1 yıl Önce

Hayırlı olsun hakkı beye tenekeci yi AKP nasıl hala genel sekreter olarak tutuyor anla.adim


SIRADAKİ HABER