Ağrı'da Hastalar Ölüme Terkediliyor

AKP İl Başkanının açıklamalarını boşa düşürecek bir fotoğraf karesi de Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinden geldi.EMAR cihazı arızalı sevkiniz var.

Ağrı'da Hastalar Ölüme Terkediliyor

Ağrı'da hasta olanın vay haline

AKP Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu Diyadin ilçesin de bir araya geldiği basın mensuplarına bir zamanlar Abdullatif Şener’le birlikte ayrıldığı ve teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcılığı yaptığı süreç dışında AKP Hükümetlerinin Ağrı’ya yaptığı hizmetleri 3 gün anlatsa bitiremeyeceğini ifade etmişti.

Şimdi bize düşen bu şehrin YEREL BASIN (partili,purtili,akçeli,ihaleli Ekrem’den torpilli olmayan ) mensubu olarak sormamız gereken şeyler var değil mi ?

Sayın Halil Özyolcu dün bize gerek kalmadan bir vatandaşımız eğitim hizmetinizi altından kalkamayacağınız bir şekilde 3 satırda yalanladı .

Sağlığa geçelim istedim bugün sizin haberiniz yoktur eminim zira sizin bu kentte hastaneye düşmeniz mümkün değildir.

Mesaj kutumuzda vatandaşların Cuma gününden beri EMAR çektirmek için Patnos ve Doğubayazıt’a sevk edildikleri ihbarı sonrası teyit ettiğimiz bir gerçek var.

Şimdi sizin 3 güne sığdıramadığınız hizmetleriniz içinde Doğubayazıt ve Patnos’un turizm giderlerini karşılamak için bu ilçelere sevk yönünde bir icraatınız var mı merakındayız..

Şu göreve başladığınız süreçte eksiklikleri bildirdiğiniz notlar arasında 550 bin nüfuslu kentte 15 yıllık tek EMAR cihazının olduğunu yazmış mıydınız ? Yazdıysanız neden sonuç alamadınızda vatandaşı süründürüyorsunuz onu da cevaplar mısınız ?

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hastalar Emar çektirmek için Patnos ve Doğubayazıt’a yönlendirilirken iktidar partisinin il başkanı kaplıcada keyif sürüyor anlaşılan yoksa Diyadin’de basın açıklamasının başka bir izahı olamaz ..

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahir Ceylan
Mahir Ceylan - 2 yıl Önce

Ağrı devlet hastanesi kandini tam soygun yeri bu millete yazık değilmi astronomik fiyatları denetleyen bir Allah İn kulu yokmu defterdar zabıta polis jandarma baş hekim hiçmi denetlemez bu kadar zalim olunmaz yetkililere durumu anlattım biz karışamayız ihale ile oluyor serbest ticaret bizi ilgilendirmez işinize gelmiyorsa gitmeyin diyorlar yahu kardeşim çekilen tomografi cd si için çarşıya mı gidelim başka hastanede devlet karşılıyor kantinci ile ortakmısınız zaten kantin sahibi tam bir pavyon kabadayısı hiç konuşulmuyor bu gücü kimden aldığı belli ihaleyi veren belli zaten başhekim sözde hemşehrimiz hiç koltuğundan kalkmaz yahu kardeşim Allah tan kork Bi denetle senin insanın hakarete uğruyor bir müdahale et senin görevin yan gelip yatmak değil nereden geldiğini bu millet çok iyi biliyor az kaldı gidiyorsunuz

Adem
Adem - 2 yıl Önce

Doğru çok büyük hizmetler var mesalka doktorlar cumartesi günü acile gittim acile bakan doktor neyin var dedi hastalığımı söyledim dur Google'dan bakım dedi yeni mezun doktor büyük hizmet adı araştırma hiçbir şey değişmemiş sade adı günde yirmi otuz ambulans Erzurum yolunda başka büyük hizmet PTT kuyrukları başka büyük hizmet belediye otobüsleri senboluk yirmibeş kuruşa öğrenci taşınınca ballık istifi otubusler daha büyük hizmet Lee var say say bitmiyor.kyk yurtlarına torpilli öğrenci göndermeler,liyakatsiz KYK müdürleri say say bitmiyor.

Vatandaş
Vatandaş - 2 yıl Önce

Kesinlikle doğru ama eksik en büyük arıza başta o ukala doktorlar ve onların kışkırtmasıyla personel ayıptır yazıktır günahtır günah,her gittiğimizde bunlarla karşılaşıyoruz sabır taşı çatladı yahu

A. C
A. C - 2 yıl Önce

Emara 2 ay önce gün aldım .
geçen hafta mesaj geldi.
Mr (emar) cihazi bozuldugu icin randevunuz iptal edilmistir. ileri bir tarihe randevu almak icin hastaneye ugrayiniz.
B030
Agri Egitim ve Arastirma Hastanesi MR cihazi bozuldugundan MR cekimleri iptal edilmistir. Randevusu bulunan hastalarin Hastanemize gelip yeniden randevu almasi gerekmektedir. B030
Bu da 2. Sefer gelen mesaj

SIRADAKİ HABER