Ağrı da Hırsızlık Suçlusu 2 Firari Yakalandı

Ağrı İl Eönşyet Müdürlüğü tarafından füzenlenen başarılı çalışmalar sonucu hırsızlıktan hüküm giymiş iki firari hükümlü yakalandı.

Ağrı da Hırsızlık Suçlusu 2 Firari Yakalandı

Ağrı’da haklarında çeşitli hırsızlık suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs, düzenlenen operasyonlar sonucu yakalandı

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri tarafından hırsızlık olaylarının önlenmesi ve hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında farklı tarihlerde gerçekleştirilen operasyonlarda, hakkında hırsızlık suçları başta olmak üzere 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile birlikte 7 ayrı yakalama kararı bulunan ve 5 ayrı hırsızlık olayının firari şüphelisi olarak aranan A.K. isimli şahıs ile hakkında hırsızlık ve kapkaç suçlarından toplamda 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile birlikte 4 ayrı yakalama kararı bulunan S.B. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2023, 21:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER