Ağrı'da Kamu Hizmetleri ,Yöneticileri Eliyle AKP Leyhine Seçim Propagandasında Kullanılıyor

Ağrı'da kamu hizmetlerini 14 Mayıs seçimleri propagandasında AKP leyhine kullanan Ağrı İl Özel İdare Müdürü Erhan Tenekeci ve Hayrettin Murat'ın seçim propagandalarına kendilerine tahsis edilen makam araçları ve kamunun kullanımındaki yakıtla katıldıkları görüntülendi.

Ağrı'da Kamu Hizmetleri ,Yöneticileri Eliyle AKP Leyhine Seçim Propagandasında Kullanılıyor

Haram Saltanatı

Fatih Kısaparmak’ın müzik hayatını bitirdiği iddia edilen şarkının adıdır bu aslında ,siyasete seslenen şarkıda herkesin sağıra yattığı haram iktidarından bahseder sanatçı ve Ankara da duruma seyirci kalanlara duymayanlara uyarıda bulunur ,haram saltanatı,talan saltanatı yıkılır elbet diyerek.Şimdi haber merkezimize ulaşan görüntüler aslında şarkıya yeniden klip çekilse görselde mutlak kullanılması gereken fotoğraflar olarak çıkıyor karşımıza..

Devlet memuru sıfatıyla devletin tüm imkanlarını iktidarın leyhine babasının bostanından bağ bağışlar gibi kullananların resimlendiği bu karelerde görünen sözde devlet memurları, aslında iktidar partisinin militanları olası bir hükümet değişikliğinde nasıl bir yaptırımla karşı karşıya kalırlar bilmem.

Ama şunu buradan çok net ifade ediyorum bu işin her şartta bizzat ben takipçisi olacağım seçimlerden sonra mutlak bir şekilde bunların tamamı içinde suç duyursun da bulunacağım.

Siz Vali ,İl Özel İdare Sekreteri Sosyal Yardımlaşma Müdürü veya eklenecek olan fotoğraf karelerinde ki diğer kamu çalışanları olarak başında bulunduğunuz kurumun imkanlarını bir partinin leyhine kullanamayacağınızı benden iyi biliyorsunuz. Biliyorsunuz da bu haram saltanatını devran hep aynı işleyecek rahatlığı ile sürdürüyorsunuz.

Siyasete çok meraklıysanız gider görevlerinizden istifa ederek kendi cebinizden harcadığınız paralarla istediğiniz partinin istediğiniz vekil adayı ile köy köy seçim çalışmalarına katılabilirsiniz.

Devletin tahsis ettiği makam araçları ile yine devletin ödeneği ile alınan yakıtla bir partinin militanlığını yaparsanız bununda hesabını er yada geç verirsiniz.

Şimdi açık ve net bu haram saltanatınızı Cumhuriyet savcılarının masasına taşıyacağımızı hatta bu haberin bir suç duyurusu niteliğinde olduğunu ilan ederek bundan sonra hiç de hoşlanmayacağınız devasa boyutta suç teşkil eden resimlerin servisine geçilmeden önce son kez uyarıyorum gidin makamınızda oturun ve son günlerinizin tadını çıkarın. Zira şartlar ne olursa olsun haram saltanatınızın yıkılmasına çok az bir süre kaldı bundan emin olun...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER