Ağrı'da Kan Donduran Olay ''Önce Dövdü Sonra Evini Kurşunladı''

Ağrı da akıllara durgunluk verecek bir olay meydana geldi.İddialara göre 13 yaşındaki çobanı dövdükten sonra evini kurşunlayan korucu serbest bırakıldı.

Ağrı'da Kan Donduran Olay ''Önce Dövdü Sonra Evini Kurşunladı''

Olay Ağrı’nın Diyadin ilçesine bağlı Yukarıakpazar köyünde meydana geldi.13 yaşındaki Ozan Taştan isimli çocuk, bir korucu tarafından darp edildi.

İddiaya göre, kendilerine ait koyunları otlattığı sırada S.K. isimli köy korucusu Ozan Taştan’ı döverek darp etti.Korucunun, kaybolan kuzusunu aradığını kendisine sorduğunu belirten Taştan, verdiği yanıtlar nedeniyle korucunun kendisini dövdüğünü, yanlarına gelen iki kardeşini de aynı şekilde dövdüğünü belirtti.

“Diz Çöktürüp Özür Diletti”

İki kardeşi ile birlikte şiddete maruz kaldığını belirten Taştan “S.K. yanıma gelerek kuzusunun kaybolduğunu, otlattığım sürünün içinde olup olmadığını sordu. Ben de kuzunun sürünün içinde olmadığını söyledim. Kendilerini şikâyet edeceklerini söyledi. Ben de kuzunun yanımda olmadığını, şikâyet edebileceğini söyledim. Verdiğim cevaplardan dolayı beni darp etmeye başladı. İki kardeşim yanıma geldiğinde, iki kardeşimi de dövdü. Daha sonra diz çöktürüp bana özür dilettirdi. Benim kafama vurup evimize gitti. Daha sonra silah sesleri geldi, tepenin arkasında olduğu için kimin ateş ettiğini görmedim.” dedi.

Darp edilen Taştan’ın kaldırıldığı hastanedeki tedavisi sürerken küçük çocuğun iki kolunun da alçıya alındığı ifade edildi.

“Korucu Serbest Bırakıldı”

Olayın ardından savcılığın soruşturma başlattığı S.K.’nin ise tutuklamaya sevk edilmeden adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kaynak ;İLKHA

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2023, 00:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Musician04
Musician04 - 9 ay Önce

Şaşırdık mi tabiki hayır yıllardır bölgede her pisliğin altından bu yobaz cahil eli silahlı korucular çıkıyor kendilerini devlet yerine koyan cahil topluluğu.yapmadiklari eziyet kaldı mı su gariban köylüye

Bu adalete yuh
Bu adalete yuh - 9 ay Önce

Yuh ve adaletiniz buysa adaletiniz yerin dibine girsin istemiyoruz adaletinizi

SIRADAKİ HABER