Ağrı Belediyesi Zamma Doymuyor

Ağrı Belediyesi yaklaşık 3 aylık bir süreç içerisinde dolmuş fiyatlarına ikinci kez zam yaptı. Mecliste oy çokluğu ile alınan kararın hafta sonuna kadar uygulamaya sokulması bekleniyor.

Ağrı Belediyesi Zamma Doymuyor

Ağrı Belediyesi Zamma Doymuyor

Edinilen bilgilere göre ;Ağrı Belediye Meclisi bugün dolmuş fiyatlarına zam başlığı ile toplandı.Belediye Meclisi taafından oy çokluğu ile zam talebi kabul edildi.
Yaklaşık 3 ay önce Türkiyenin en ucuz şehir içi ulaşımını sağlayan Ağrı Belediyesi Halk Otobüslerine yüzde elliyi aşkın oranda yeniden zam yaptı.
Son zamla birliktetam bilet fiyatlarınu 1 buçuk liradan 5 liraya ,öğrenci biletinide 0,25 kuruştan 3 liraya çıkaran Ağrı Belediyesi bugün yapılan meclis toplantısında oy çokluğu ile  yeni zam kararı aldı.
Ağrı Belediyesinin aldığı karar sonrası tam bilet yüzde 60 zamla 5 liradan  8 liraya çıkarılırken öğrenci bileti de 3 liradan 5 liraya çıkarıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Doktor
Doktor - 8 ay Önce

Ne yapsın yakıt 40 TL bedavmi taşınsin Allah'tan korkun ya kendi arabanız olsa siz taşımak istermisiniz özle Halk otobüsü olsaydı fiyat 20 TL olucakti ozaman sen böyle diyicekmiydin özle halk dolmuşu zamma doymuyor diyemezdin hiç kusura bakma hizmet alicaksan bedelinde vericeksinz

Kullanici
Kullanici @Doktor - 8 ay Önce

Güzel soru yakıt niye 40. Dış güçler değil.

Ali haydar
Ali haydar @Doktor - 8 ay Önce

Yakıt niye 40 TL?

Realist
Realist - 8 ay Önce

Yakıt başını almış gidiyor bir araç akşama kadar 1 depodan fazla yakıyor

Rumuz
Rumuz - 8 ay Önce

Şoförün maaşı sigortası aracın bakımı yakıtı bunlar hiç düşünülmüyor insanlarımız 2 metre için otobüse biniyor yürümek en sagliklisi

Admin
Admin - 8 ay Önce

Bravo

SIRADAKİ HABER