Ağrı'da Kısıtlama Gerginliği

Ağrı'da Ramazan da uygulanmaya başlayan corona virüs kısıtlamaları nedeni ile zaman zaman gerginlikler yaşanıyor

Ağrı'da Kısıtlama Gerginliği

İzin belgesi olmayan ve dolmuşu kullanmak isteyen vatandaşa , izin belgesinin olup olmadığını soran dolmuş şoförüne bağırarak aracı tekmeledi.
Belediye dolmuş şoförü vatandaşı dolmuştan indirerek uygulama noktasında bulunan polis ekiplerine haber verdi.
Polis ekiplerine de zorluk çıkaran vatandaş hem polis ekiplerine hemde dolmuş şoförüne bağırarak araca binmek istediğini söyledi.
Polis ekiplerinin yanında ‘ vatandaş’a sadece izin belgesinin olup olmadığını sordum oda araca tekme yumruk atarak bağırmaya başladı. Araca zarar vermemesi için araçtan indirip polislere haber verdim’ dedi.

EN BÜYÜK SIKINTIYI DOLMUŞ ŞOFÖRLERİ YAŞIYOR

Dolmuşları kullanan şoförler ; Tam kapanma kararı sonrasında en büyük sıkıntıları biz çekiyoruz.
Dolmuşa binen vatandaşlara maske ve izin kağıtlarını sorduğumuz zaman bazen fiziksel bazen de sözlü saldırıya maruz kalıyoruz. Bize verilen talimatlar doğrultusunda yaptığımız işimizde bile halk sağduyulu davranmıyor.
Haftasonu yasağı olmasına rağmen vatandaşlar türlü bahaneler ile dolmuşları kullanıyor gerçekten görevli olan yolcuları ve bizleri rahatsız ediyor.
Az evvel gördüğünüz gibi vatandaşa sadece izin kağıdının olup olmadığını sorduğum için belediye aracına tekme ve yumruk’la saldırdı.
Kendi aracına saldırdığının farkında değil, bundan dolayı vatandaşı araçtan indirip polis ekiplerine bildirdim.

Kaynak ;Ağrıajans 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

Bu dolumuş şoförlerinede bu aralar birşey olmuş.kartın manyetiğimi bozuldu nedir 3. Defada okudu adam bana küfür eder gibi bakıyor okumasaydı herhalde birşey diyecekti ve bende onunla böyle bir sorun yaşayacaktım belkide onların makinesinden kaynalıdırda.

Murat gürel
Murat gürel - 3 yıl Önce

Dolmüş şüfürü o kunuda hakli bide dolmüş şüfürlerin halka yaptiklarini konüşma sitilerini ve dolmüş ve yollar sanki belediyede tapusunu almişlar halki çok tahrik ediyorlar hareketleride dolay halk kafayi yapmemiştir hem dolmüşa binecek hem şüfüre kizacak birada halka surun bizim nedir bü dolmüşcülarda çektiğimiz

Nasıl dolmuşu
Nasıl dolmuşu - 3 yıl Önce

Sıkıntı yaşayan dolmuscuymus Geçen aylar yaşlı amca teyzeyi araca almadı çok yasliydilar dedi polisi veya ambulansı arayın gelsin dedi 18 yaş altı 65 yaş üstü binemez dedi ilerledi sonra 18 yaş altı çocukları aldı bumu zor da olanlar

Adem
Adem - 3 yıl Önce

Bunlar eskilerdenden bir farkı yok eski dolmuşlar enazından rahattı ama onlarda uslup bozuktu

ömersöylemez
ömersöylemez - 3 yıl Önce

bunlar eskileri arattı bunlarda bazıları hariç diyerleri sokak kabadayısı

SIRADAKİ HABER