Ağrı'da Osman Bayazıt Cinayetinin Failleri Yakalandı

Ağrı'da bir kişinin ölümü ve bir kişinin yaralanması ile sonuçlanan kavgaya karışan iki kardeş tutuklanarak cezaevine gönderildi

Ağrı'da Osman Bayazıt Cinayetinin Failleri Yakalandı

Ağrı’da Osman Bayazıt’ın ölümü ve babası Ahmet Bayazıt’ın yaralanması ile sonuçlanan kavgada gözaltına alınan iki kişi sorgulamalarının ardından bugün hakim karşısına çıkarıldı.

Olayın Osman Bayazıt’ın boşanması sonrası başlayan husumet nedeni ile kayınbiraderleri tarafından gerçekleştirildiği öğrenildi.

Ağrı . Ağrı’da dün saat 13:30 sıralarında Murat Mahallesi 29 Ekim caddesinde yaşanan kavga sonrası güvenlik güçleri Ö.K ve B.K yı gözaltına almışlardı.

Osman Bayzıt’ın aynı zamanda kayınbiraderleri olan Ö.K ve Z.K ifdelerinin tamamlanmasının ardından bugün hakim karşısına çıkarıldı.

Akşam saatlerinde sonuçlanan mahkemede iki kardeş tutuklanarak cezaevine gönderilirken yaralı olarak kaldırıldığı Ağrı Eğitim Araştırma Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden enişte .Osman Bayazıt., yapılan otopsinin ardından Ağrı merkeze bağlı Eliaçık Köyünde toprağa verildi., Baba Ahmet Bayazıt’ın ise tedavisine devam edliyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Cemo
Ahmet Cemo - 6 ay Önce

Cehalet kötüdür, toplumların yüzkarasıdır, cahilin şerbeti zehirdir. Erkeklik Allah'ın emrine tabi olmaktır, şeytanı sevindirmeme ktır. Topların geneli Kabil'e özeniyor, bır dakikalık öfke, dünyada ve ukbadan mahrumiyeti...

SIRADAKİ HABER