Ağrı'da PKK/KCK Operasyonu

İstanbul merkezli başlatılan operasyon sonrası eş zamanlı olarak

Ağrı'da PKK/KCK Operasyonu

İstanbul merkezli yapılan terör operasyonu Ağrı ya sıçradı. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın farklı sayılı soruşturma dosyaları kapsamında yer alan ve PKK / KCK terör örgütüne maddi destek sağladıkları, örgüt mensuplarına milislik yaptıkları ve örgüt adına kırsal alanında faaliyet gösterdikleri iddia edilen şüphelilerin yakalanması için operasyon düzenlendi. 

Operasyonda gözaltına alınan isimlerden birinin Doğubayazıt eski Belediye Başkanı Canan Korkmaz olduğu öğrenildi.

İstanbul ve Ağrıda PKK operasyonu: Doğubayazıt Belediyesi eski başkanı Canan Korkmaz gözaltına alındı

İstanbul ve Ağrı'da PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler arasında yer alan Doğubayazıt Belediyesi eski Başkanı p'ın da İstanbul'da gözaltına alındığı öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın farklı sayılı soruşturma dosyaları kapsamında yer alan ve PKK / KCK terör örgütüne maddi destek sağladıkları, örgüt mensuplarına milislik yaptıkları ve örgüt adına kırsal alanında faaliyet gösterdikleri iddia edilen şüphelilerin yakalanması için operasyon düzenledi.

İstanbul'da 6 ilçede 6 ayrı adres ile Ağrı'da 1 adrese eş zamanlı yapılan operasyonda 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramalarda örgütsel içerikli dokümanlar ve dijital materyallerin ele geçirildi. 5 şüpheli arasında yer alan Doğubayazıt Belediyesi eski Başkanı BDP'li Canan Korkmaz'ın da İstanbul'daki adresinde gözaltına alındığı öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusu süren 5 şüphelinin yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2021, 21:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
bitmedi
bitmedi - 2 yıl Önce

Şu güzelim ülkemizde yaşayıpta bu ülkenin ekmeğini yiyen hainler bir türlü bitmedi yazıklar olsun halen devlet memurluğu yapıp bu şerefsiz terör örgütünü destekleyenlerede sıra gelse çok güzel olacak gözümüzün içine baka baka bu namusuzlar pkk terör örgütünü desteklemeleri her sözlerinde ülkesini seven kişileri tehdit etmeleri bizimde canımıza yetti Allah belasını versin bu hdpkk lıların buna destek verenlerin

SIRADAKİ HABER