Ağrı'da Şantiye Kapatan Ak Parti HDP İttifakı Beka Sorunu mu ,Kasa Sorunu mu

Ağrı'da Ak Parti ve HDP li belediye meclis üyeleri hizmetin sunulmasının önüne set çekti.

Ağrı'da Şantiye Kapatan Ak Parti HDP İttifakı Beka Sorunu mu ,Kasa Sorunu mu

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesinde Ak Parti ve HDP li Belediye Meclis üyelerinin ittifakı ilçede tüm işlerin durmasına neden oldu.

Partili Cumhurbaşkanlığı siteminde Ak Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ek bütçeyi canhıraş bir şekilde savunan Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri HDP li üyelerle ittifak yaparak Doğubayazıt Belediyesinin ek bütçe talebine red oyu verdi.

Ülkede yaşanan istikrarsızlıktan sorumlu olan Ak Partili Belediye Meclis Üyelerinin Red oyu ile Doğubayazıt ilçesinde asfalt serimi dahil bir birçok hizmet sekteye uğratılarak şantiyelerin kapısına kilit vurulmasına neden oldu.

Her fırsatta HDP ile birlikte anılmayı terörle ilişkilendiren ve ülkede ki ekonomik çıkmazın başlıca aktörü olan Ak Parti Belediye Meclis üyelerinin bu tavrı hizmetin değil ganimetin derdinde olduklarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Doğubayazıt’ın yaklaşık 25 yıldır görmediği tüm hizmetleri kalem kalem sıralayıp belediye binasında afişe eden ve Ak Parti meclis üyelerinin şikayetlerine rağmen tüm teftişlerden herhangi bir usulsüzlüğe bulaşmamış halde alnının akıyla ayrılan ,yeni doğandan eğitime ,fakirin gözetilmesinden ,cenazesinin defnine kadar her alanda tüm hizmetleri sunan, iklimsel nedenlerle çalışma süresinin kısıtlı olduğu Doğubayazıt Belediyesinin elini kolunu bağlayan Ak Partili Belediye Meclis üyelerinin yaptıkları bırakın vatanseverliği Doğubayazıt’ın menfaatleri noktasında bir ihanet midir bunu Doğubayazıt İlçe Başkanı Mehmet Sena Geçit ,Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu ve Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi cevaplamak zorundadır. Çünkü Cumhurbaşkanlığı Bütçesinin arttırılması teklifi de ülkede ekonomik gidişatın iyi olmadığı yönünde kendi ikrarınızdır ve hatırlatmak gerekir ki ülkede iktidar AKP’nin iktidarıdır…

Son olarak ;siz hayırdır beyler herkesin gözünü korkutmaya çalıştığınız HDP ile bal kaymak kol kola ?

Hani adınız hizmetti sizin ? Durdurduğunuz asfalt serim şantiyesi ve benzeri hizmetleri beka sorunu mu , YOKSA KASA SORUNU MU hem de HDP ile ?

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2022, 23:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER