Ağrı Siyasetinin yeni yüzü her cümlesiyle göz doldurdu

Genç ve donanımlı aday adayı merkezde k i siyasetçi boşluğunu kapatacak gibi görünüyor

Ağrı Siyasetinin yeni yüzü her cümlesiyle göz doldurdu

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri için tüm partilerde aday adaylıkları başvuruları devam ederken beklediği ölçüde başvuru alamayan AK Parti’de genç bir isim vizyonuyla öne çıkmayı başardı.
Uzun yıllardır Ağrı merkez adayı eksikliğinin hissedildiği kentte yıpranmış yüzlerin ısrarlı tutumları da vatandaşın rahatsızlık duyduğu bir hal almaya başladı.
Bu süreçte Ağrı merkez adayı kimliği ile AK Parti’den geç bir ismin adaylık başvurusu sürecinde ortaya koyduğu vizyon heyecan yarattı.


Ak Parti Ağrı Milletvekili aday adayı başvurusu yapan Atılgan Okan Şahinoğlu ‘’bir hayalim var ‘’ifadelerinin altını doldurduğu ‘’gönül köprüsü’’ olarak yorumladığı siyasi kariyerinin  ilk basamaklarında kendini ifade etme kabiliyeti ile göz doldurdu.
1993 yılında Ağrı’da dünyaya gözlerini açan Şahinoğlu ailesinin esnaflıkla iştigal etmesini avantaja dönüştürerek genç yaşta kazandığı saygınlıkla iş dünyasında da hızlı adımlarla ilerlemesini sürdürdü.


Kelime dağarcığının zenginliği, kendini ifade etmekteki yeteneği ile kısa sürede ulaştığı başarıları Opia Group olarak tescilleten ve Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü şirketin emin adımlarla yarınlara ilerlediği süreçte ilin ve ülkenin meselelerini de dert edinerek Türk siyasi yaşamına katkıda bulunmak gayreti ile siyaset sahnesinde kendine yer arayan Atılgan Okan Şahinoğlu 28. Dönemde siyasi kariyerinin ilk adımını atarak Ak Parti’den Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Şahinoğlu,yeni nesil siyasette Avrupa’nın en genç ülkesi olan Türkiye’de siyasetin gençlerin yaratıcığı ile zenginleşeceği ve bu kaçınılmaz değişimi görmeyenlerin siyaset sahnesinden silineceğinin bilincinde olarak çocukluğumun yarınlara umutla bakmama sebep olduğu partimden aday olarak ülkeme ve seçim bölgesi olarakta ilimin yarınlarına katkı sunmak istiyorum dedi.


Şahinoğlu ;kimlik olarak hayalleri ve hedefleri olan genç bir idealistim bu minvalde bu kente , bu ülkeye bir yapının değil gönül adamlığının inşaası noktasında hizmet etmek istiyor tüm hemşerilerimi saygıyla selamlayarak desteklerini beklediğimi ifade etmek istiyorum dedi

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2023, 09:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tano te vi roviyi çiqas pere qefiland
Tano te vi roviyi çiqas pere qefiland - 1 yıl Önce

Hayırlı olsun biz de zaten böyle genç simalara hasret kalmış tık hele hele Ağrı basın camiası dört gözle belelerini bekliy

SAVCININ AKLI OLSA
SAVCININ AKLI OLSA - 1 yıl Önce

SAVCININ AKLI OLSA BÖYLE HAMLARI 3. 4. SIRAYA KOYAR PARASI PULU NE VARSA SEÇİMDE HARCAR SONRADA ASANSÖR VAZİFESİNİ GÖRDÜKTEN SONRA KENARA ATAR

Saim Özmen
Saim Özmen - 1 yıl Önce

Hayırlısı olsun yanlız tanımıyırum

SIRADAKİ HABER