Ağrı AK Partide fark yaratan aday adayı

Aday adaylığı listesi açıklanan Ağrı Ak Partide sosyal yaşama katkıları ile öne çıkan Doğubayazıt eski ilçe başkanı Avukat Mustafa Konyar'ın da başvuru yaptığı görüldü.

Ağrı AK Partide fark yaratan aday adayı

AKP’nin Doğubayazıt tarihinde en başarılı seçiminin ilçe başkanı Mustafa Konyar 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Seçimleri için partisi AKP’den adaylık başvurusu yaptı.

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesinin Ekabir Ailelerinden Ağrı bir milletvekili ve bir belediye başkanı kazandırarak Ağrı’nın ve özelde Doğubayazıt’ın kazanımları için mücadele eden Konyar Ailesinin kamuoyu tarafından bilinen son siyasi temsilcisi Mustafa Konyar Ağrı İl Başkanlığında milletvekili aday adayı başvurusunu yaptı.

2018-2022 yılları arasında Doğubayazıt Ak Parti İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Konyar ve 2022 yılında istifa ederek ilçe başkanlığından ayrılan Konyar 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde partisinin Doğubayazıt’ta ki en başarılı seçim çalışmasını yürüten teşkilatın başındaydı.

Aktif siyasetle iştigal ettiği süreçte sivil toplum örgütlerindeki faaliyetleri ile de sıklıkla kamuoyunun karşısına çıkan Konyar yine bu süreçte Iğdır Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetiminden mezun oldu.

Halen Doğubayazıt’ta Avukatlık mesleğini icra eden Konyar’ın kamu yararına sürdürdüğü faaliyetler ve bilime olan tutkusu ile öne çıkan aday adaylarından biri olarak görülüyor.

Evli ve 3 çocuk babası olan Konyar hali hazırda Ağrı1970 Spor’un 2. Başkanı olarak sportif alanda da faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER