İş Adamı Mahmut Tataş Yeşil Sol Parti'den Adaylık Başvurusu Yaptı

Yeşil Sol Partiye milletvekili adaylığı için başvurulara aralıksız devam ediyor.Seçim sürecinin en gözde partisine bir başvuruda iş dünyasından geldi.İş adamı Tataş milletvekili aday aday olduğunu açıkladı.

İş Adamı Mahmut Tataş Yeşil Sol Parti'den Adaylık Başvurusu Yaptı

Memleketimizin ve kimliğimizin ,kişiliğimize varoluş gayemizi anlamlandırmada karekterimize kattıklarının bilincinde, bugün kimliğimizin ve memleketimizin mücadelesini verme zamanı geldiği inancında olarak Yeşil Sol Patiden Milletvekili aday adaylık başvurumu yaptım 
1 OcaK 1982 yılında Ağrı’nın Tutak İlçesi Uzunöz Köyünde dünyaya geldim.Bölgenin koşullarının çok elverişli olmadığı eğitim hayatımı köyümde tamamlamak zorunda kaldım.
 2004 yılında yine bölgemizdeki istihdam alanlarının eksikliği nedeni ile İstanbul’a göç etmek zorunda kaldım.
Çok küçük yaşlarda başladığım iş hayatında bir elektrik şirketi ile yolumun kesişmesi sonrası melek okulu elektrik  bölümünden mezun oldum bu süreçte aynı firmada iş hayatımıda sürdürdüm.
Elektirk Teknisyenliği ünvanını aldıktan bir süre sonra iş yerinden ayrılarak kendi firmamı kurdum.
Tataş Yapı A.Ş olarak inşaat sektörünün çeşitli alanlarında faaliyet yürüttüğümüz Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğüm şirketimiz yurt dışında turizm ve otomotiv sektöründe de faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir.
Uzun yıllar ayrı kaldığımız ama hiçbir şekilde irtibatımızı koparmadığımız kentimize ve halkımıza hizmet etmek ve yaşanılan hukuksuzluklara sessiz kalmamak için Yeşil Sol Partisinden milletvekili adayı adayı olarak başvurumu gerçekleştirdim.
14 Mayıs’ta demokrasi  ve hukuk mücadelesi vermek için meydanlarda olan ve sesimizi meclise taşıma yarışına katılacak olan tüm adaylarımıza saygılarımı sunuyor başarılar diliyorum .

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yeter tokta
Yeter tokta - 1 yıl Önce

Hakkınızda hayırlısını diler başarılar temenni ederim

SIRADAKİ HABER