Bursa İYİ Partiye Ağrılı Aday Adayı

Ağrı'nın siyasette etkin ismi Bursa'da milletvekiliği başvurusu yaptı

Bursa İYİ Partiye Ağrılı Aday Adayı

Bursa siyasetinde uzun yıllardır etkin olan hemşerimiz Yavuz Selim Alpaslan 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimler için Milletvekili Adaylık başvurusunda bulundu.

1967 yılında Ağrı Merkez (Yurtpınar) Mirenga Köyü doğumlu olan Yavuz Selim Alapslan’ın ismi uzun süredir ikamet ettiği Bursa’da en etkin Ağrılı siyasetçi olarak öne çıkmıştı.

2004 yılında Bursa Nilüfer Belediyesi Belediye meclis üyeliği ile başlayan siyasi hayatını 2014 yılına dek Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında sürdüren Alpaslan bu sürede çevre koruma kurulu başkanlığı ve belediye başkan vekilliği görevlerinde bulundu.

Ağrı’lıların dayanışma içinde yaşaması için sivil toplum örgütlerinin yapılanmasında da bulunan Alpaslan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Dernekler Federasyonunun kurucu üyeleri arasında yer aldı.

Halen Bursa’da gıda ve inşaat işleri ile iştigal eden evli ve 2 çocuk babası Yavuz Selim Alpaslan 14 mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde İYİ Parti’den adaylık başvurusu yaptı.

Bursa siyasetinde etkin rol oynayan Alpaslan’’ın kısa bir süre sonra açıklanacak olan İYİ Parti Bursa Milletvekili adayı listelerinde yer alması bekleniyor .

YORUM EKLE
YORUMLAR
BURSANIN EN AZ YÜZDE 5İ AĞRILI
BURSANIN EN AZ YÜZDE 5İ AĞRILI - 1 yıl Önce

BURSANIN ENA AZ YÜZDE 5İ AĞRILI , BÜYÜK ŞEHİRLERDE MUTLAKA AĞRILI VEKİL OLMALI, BUNUN BİLİNCİ MUTLAKA OLUŞMALI, HER BÜYÜK ŞEHİRDE KARADENİZLİ ÇOĞUNLUKTA, İSTANBULUN VEKİLLERİNİN NEREDEYSE YARISI KARADENİZLİ, BİZ DE ARTIK TALEP EDELİM

SIRADAKİ HABER