Yeşil Sol Partili Tataş'tan Flaş Açıklama ''Hiç koşulsuz...''

Yeşil Sol Parti Ağrı Milletvekili aday adayı Mahmut Tataş koşulsuz destek açıklamasında bulundu. Tataş listenin değil değerlerimizin mücadelesini veriyoruz ,dedi.

Yeşil Sol Partili Tataş'tan Flaş Açıklama ''Hiç koşulsuz...''

Tataş'tan koşulsuz destek
14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan milletvekilliği seçimleri için Yeşil Sol Partiye Ağrı'dan Milletvekili adaylığı başvurusu yapan Mahmut Tataş yaptığı açıklama ile gündem oldu.
Ağrı"nın Tutak ilçesinde dünyaya gelen ve sonrasında İstanbulda başladığı çalışma hayatında basamakları hızla tırmanarak Tataş A.Ş adı altındaki aile şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Tataş listelerin askıya çıkmasını beklemeden partisine kayıtsız şartsız destek sunacağını açıkladı.
Tataş yaptığı açıklamada ;Ülkemiz için hayatı önem taşıyan 2023 genel seçimlerde ilimizi temsil etmek adına Yeşil Sol Partiden Milletvekili Adaylığı başvurusunda bulundum aday adaylığının devam ettiği bu süreçte şunu açık yüreklilikle ifade etmek ve tüm arkadaşlarımızdan da aynı dayanışmayı göstererek Partimizi ilimiz özelinde zirveye taşıyacaklarına olan inancımla  be  Mahmut Tataş adım olsun olmasın 10 Nisanda askıya çıkacak Yeşil Sol Parti Milletvekili aday listesinde ki tüm isimlerin başarısı için koşulsuz çalışacağıma sahadan uzak tek bir gün yaşamayacağına parti üst kurulunun ve teşkilâtlarımızın kararı doğrultusunda oluşan listeye maddi manevi tüm benliğimle her koşulda emek vereceğimi ilan ediyor .Ağrı da 4 milletvekilini de alarak Yeşil Sol Partiyi taçlandıracağımızı ve bu vesile ile halkımıza olan borcumuzu bir nebzede olsa ödemiş olacağımıza inanıyor ve umut ediyorum.
Ve sözlerimi tekrarla koşulsuz ,önşartıs  seçim süresince terimin son damlasına partimin emrinde olduğumu ilan etmek istiyorum,dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
İktdar
İktdar - 1 yıl Önce

Allah bunlara kandilin temsicilerine iktidar yüzü göstermesin Reis yine kazanacak Türk milleti ve Vatanseve Kürt milleti bunları sandığa gömecek inşAllah

ÖMER SÖYLEMEZ
ÖMER SÖYLEMEZ - 1 yıl Önce

deyerleri esas alsalar bari

paul
paul - 1 yıl Önce

prety

SIRADAKİ HABER