Gıyas Güven Kaza Yaptı 3 Yaralı

Ağrı İşkur Eski Müdürü Gıyas Güven eşi Adalet Güven'in de içinde bulunduğu araçla kaza yaptı olayda üç kişi yaralandı

Gıyas Güven Kaza Yaptı 3 Yaralı

İşkur Eski Müdürü Gıyas Güven Kaza Yaptı 3 Yaralı

Edinilen bilgilere göre kayınvalidesinin taziyesi için Ağrı’da bulunan İşkur Eski Müdürü Gıyas Güven in kullandığı araç Ağrı-Patnos karayolunda kar yağışı nedeni ile kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak kaza yaptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri araç içinde bulunan 3 kişiye olay yerinde müdahale ettikten sonra yaralılar Gıyas Güven ,eşi Adalet Güven ve araçta bulunan Muhyettin Alptekin ambulanslarla Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.

Burada tedavi altına alınan yaralıların durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Efsane müdür
Efsane müdür - 1 yıl Önce

Efsane müdür geçmiş olsun
Bir anlık boşluk Ağrı'dan edildin, kendi arabasında pezevenklik yapanlara birşey olmadı olan sana oldu , sen bir haltlar ettin peki sen kimin arabasında kimin kayıtları ile bu naneyi yedin neden olun açıklamadin zira bu çete bir çok mülki idare amirini zayıf noktasını yakalayıp uygunsuz görüntüler ile istediği işleri yaptırıyor, örneğin görüntü 2018 de 5 yıl sonra ortaya çıkıyor bu süre zarfında kim bilir kaç kişiyi haketmedigi halde iskura almak zorunda kaldın yine de kar etmedi

Behçet Yıldırım
Behçet Yıldırım - 1 yıl Önce

MHP li ve AKP li dostların sayesinde hala memur olarak devam ediyor.. Helal olsun adama.. böyle dostları olsa, insanın bütün Ağrıyı alırdım..

Bavi Deyyar
Bavi Deyyar - 1 yıl Önce

Helal olsun.. Trafik kazasıda nedir. .Siyaset bile yıkamadı müdürümüzü... Sağlam muska yaptırmış. ..

SIRADAKİ HABER