Ağrılı İş Adamı İstanbul 2. Bölgeden Adaylık Başvurusu Yaptı

SRD TURİZM GROUP A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Yılmaz İstanbul 2. Bölge'den Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili aday adayı oldu.

Ağrılı İş Adamı İstanbul 2. Bölgeden Adaylık Başvurusu Yaptı

Hukuk’un işlerliğini kazanması ve demokrasinin tekrar hayat bulması mücadelesinde olan Serdar Yılmaz Milletvekilli adaylık başvurusu yaptı.

1989 yılında Ağrı’nın Hamur İlçesinde dünyaya gelen Yılmaz ailesi ile birlikte yaşamını sürdürdüğü İstanbul’da iş dünyasında sergilediği başarılarla oluşturduğu sempati çevresini Türkiye’nin içinde bulunduğu açmazın içinden çıkması için siyasi arenaya taşıma kararı verdikten sonra İstanbul 2. Bölgeden Cumhuriyet Halk Partisine milletvekili adaylığı için başvurusunu yaptı.

Adayların ön seçimle belirlendiği CHP ‘de bölgede yaşayan hemşerilerininde desteğine ihtiyaç duyduğunu ifade eden Yılmaz;’’ 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 15 Haziran 2017 yılında Güvenparkta başladığı 24 Haziran 2017 tarihinde 2023 seçimlerinin ilk mitingini İstanbul Maltepe de fiili olarak sonlandırmış fakat ruhunu yaşatma görevini bizlere telkin etmişti.

resmen başlayan 2023 seçim sürecinde son mitingin ardından 14 Mayıs akşamı yeniden adalet ,yeniden hukuk ve yeniden demokrasi ile taçlandıracağımız ülkemizin aydınlık yarınlarının heyecanı ile Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge’den Milletvekili adaylığı başvurumu yaptım.Bu süreçte parti teşkilatlarımızın ve delegasyonumuzun desteği kadar hemşehrilerimizinde desteğine ihtiyaç duyduğumuzu ifade ediyor 15 Mayıs sabahında aydınlık yarınlara ulaşacağımız ümidi ile saygılarımı sunuyorum ,dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hah şöyle
Hah şöyle - 1 yıl Önce

Büyük şehirlerde yaşayan ağrılı hemşehrilerimizin yaşadıkları yerlerde vekil olması gerekiyor, Karadeniz bir avuç ancak İstanbul Bursa Kocaeli vekillerinin çoğu Karadenizli
Gayretinizi canı gönülden destekliyorum

SIRADAKİ HABER