Ağrı Vali Yardımcılığı,Doğubayazıt,Tutak ve Hamur'a Yeni Kaymakam Ataması Yapıldı

Yeni kararname ile Ağrı'da 3 kaymakamın görev yerleri değişirken bir yeni Vali Yardımcısı da atandı.

Ağrı Vali Yardımcılığı,Doğubayazıt,Tutak ve Hamur'a Yeni Kaymakam Ataması Yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete ‘de yayınlanan atama kararlarına göre, Ağrı’da görev yapan 3 kaymakamın görev yeri değiştirildi.

Tutak Kaymakamı Enis Aslantatar Batman-Gercüş Kaymakamlığına, Hamur Kaymakamı Kerem Türker Mardin-Ömerli Kaymakamlığına, Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar Konya-Beyşehir Kaymakamlığına atandı.

Yeni Kararname ile birlikte Ağrı Vali Yardımcılığına Çanakçı Eski Kaymakamı Yusuf Beran Vuran atandı

Ağrı Vali Yardımcısı Yusuf Beran Vuran Kimdir

Yusuf Beran Vuran 1991 yılında Diyarbakır’da doğdu. İlk ve orta eğitimini Diyarbakır’da tamamladıktan sonra Diyarbakır Ortadoğu Lisesi’ni bitirip Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Batman Barosunda avukatlık stajını tamamladı.

 2018 tarihinde Sivas Valiliği’nde Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Bursa/Kestel ve Kars/Kağızman ilçelerinde kaymakam refikliği, Aydın/Kuyucak ve Ordu/Aybastı ilçelerinde kaymakam vekilliği, İngiltere/Cambridge’de yurtdışı stajı kapsamında İngilizce eğitimi ve Konya/Çeltik Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

20.08.2021 tarihli ve 31574 sayılı Resmi Gazetede Yayımlanan 19.08.2021 tarihli ve 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Çanakçı Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Yusuf Beran Vuran, İngilizce bilmektedir.

Doğubayazıt Kaymakamlığına Şırnak Vali Yardımcısı Murat Ekinci atandı

Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci Kimdir

10 Mayıs 1989 tarihinde Erzurum ilinin Oltu ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Oltu Kazım Karabekir İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Ortaöğrenimine Oltu Yusuf Ziya Bey Lisesinde başladı ve Bolu Kıbrıscık Lisesinde tamamladı. Lisans eğitimini ise 2013 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. 2015 yılında İçişleri Bakanlığınca açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanıp Düzce Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Düzce ilinde vilayet stajını, Düzce ili Akçakoca ilçesinde ve Eskişehir ili Sivrihisar ilçesinde Refiklik stajını, Ankara ilinde ise Mülkiye Teftiş stajını tamamladı. Burdur ili Çavdır ilçesinde, Adana ili Pozantı ilçesinde ve Bartın ili Kurucaşile ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Ankara’da İçişleri Bakanlığınca yapılan dil kursunu tamamladıktan sonra yurt dışı stajı için gönderildiği Birleşik Krallık’ta 8 ay süreyle Liverpool Üniversitesi’nde İngilizce dil eğitimi aldı. İngiltere Kamu Yönetimi üzerine çeşitli kamu kurumlarında incelemelerde bulundu. Aynı dönemde Londra Başkonsolosluğu’nda ve Londra Büyükelçiliği’nde Dış Temsilcilik stajını tamamladı.

Yurtdışı eğitiminden döndükten sonra 104. Dönem Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamlayarak 22.10.2018 tarihinde Antalya ili Gündoğmuş ilçesine atandı. Kaymakam Murat EKİNCİ 13.07.2020 tarihli ve 2020/362 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile atanmıştır. Evli ve bir çocuk babası olan Ekinci, İngilizce bilmektedir.

Tutak Kaymakamı Hekimhan eski Kaymakamı Muhammed Öztaş oldu

Tutak Kaymakamı Muhammed Öztaş Kimdir

22.02.1996 tarihinde Mardin’in Midyat ilçesinde doğan Muhammed ÖZTAŞ; ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Midyat’da tamamlamış, 2013-2017 yılları arasında Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamlayarak mezun olmuştur.

2017 yılında açılan Kaymakamlık sınavını kazanarak 106. Dönem Osmaniye Kaymakam Adayı olarak 16 Mart 2018 tarihinde görevine başladı. Kaymakam Refikliği stajını Muğla/Ortaca ilçesinde tamamlamıştır. Yalova/Çınarcık, Kastamonu/İhsangazi ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yapmıştır. 3 ay Ankara’da aldığı dil eğitiminin ardından, Nevşehir ilinde teftiş stajını tamamlayarak Ürdün’ de 6 ay Arapça dil eğitimi aldı.

19.03.2021 tarih ve 2021/153 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı ile Hekimhan Kaymakamı olarak atanan Öztaş iyi derecede Arapça ve İngilizce bilmektedir.

Hamur Kaymakamlığına Selendi eski Kaymakamı Ali Yıldırım Atandı

Hamur Kaymakamı Ali YıldırımKimdir
 

1984 yılında Hatay İli Dörtyol İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Dörtyol’da tamamladı. 2006 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden, 2009 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

2005-2015 yılları arasında özel sektörde çalışma hayatını sürdürdükten sonra 2015-2018 yılları arasında BOTAŞ’ta görev yaptı. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 2018 yılında 106. Dönem Mülki İdare Amiri-Osmaniye Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliğine intisap etti. Osmaniye ilinde il stajı ve Hatay ili Belen ilçesinde Kaymakam refikliği stajının ardından Tekirdağ ili Saray ilçesi ve Osmaniye ili Toprakkale ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevini yürüttü. Muğla’da Mülkiye Teftiş Stajını tamamladı. Bakanlık Merkez Stajının (Dil Kursu) ardından İçişleri Bakanlığınca İngiltere’nin Londra şehrinde INTO City, Universtiy of London’da 6 ay süreyle İngilizce Dil eğitimi aldı.

İçişleri Bakanlığının 11.09.2020 tarih ve 13414 sayılı onayıyla Selendi Kaymakamlığına atanan Ali Yıldırım Evli ve iki kız çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2022, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER