Ağrılılara yeni zam müjdesi

Ramazan Ayı yine Tüccara bereket getirdi.Dar gelirli bayat ekmeğe hasret kalacak.

Ağrılılara yeni zam müjdesi

Dün Patnos’tan zam haberi geçmiştik bugün zam haberi Ağrı Merkezden geldi.

Ramazanı fırsat bilen fırıncılar bir farkla ekmeğe ekstra zam yaptı.

Ağrı Merkezde fırıncılar odası ekmek fiyatlarına zam yaptı.6.50 liradan satılan ekmek Pazartesi gününden itibaren 8 lira fiyatla ile raflardaki yerini alacak.

Patnos’tan farklı olan bir ekstra zam daha gelişti Ağrı’da ki o da anlaşılmaz bir şekilde 400 gram Ramazan Pidesinin fiyatının 18 lira olarak belirlenmesiydi.

Bu rakam Ramazan Ayının ilk günü itibari ile iftar sofralarında ekmek fiyatlarının aslında 9 liraya yükseldiğinin de habercisi oldu.

Askıda ekmek projesi ile başlayan istismar bayat ekmek satışları ile sürdürülmüştü ama mevcut ekonomik koşulların ilerleyen günlerde bazı aileler için ekmeksiz hayat kampanyasının habercisi olduğu gerçeğini de gözler önüne serdi.

Ramazan fırsatını değerlendiren fırıncıların önerdiği yeni temel besin maddesinin ne olduğu da merak edilenler arasında yer aldı.

Ak Parti İktidarının ülkede oluşturduğu derin ekonomik kriz son Ekmek zammı ile fakirin uykusunu kaçırdı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 2 ay Önce

Lafa gelince hepimizin Müslüman kardeşiyiz ama iş ticaret gelince şeytan ve tilkiden kurnaz insanlar var yahudi hirsitiyan bunların yaptığını yapmaz ya neden özelikle Ramazan ayında zam neden herkese soruyorum lütfen açık cevap yazmanızı bekliyoruz

Vatandaş
Vatandaş - 2 ay Önce

Sahipsiz memleket,marketler sahte ürün dolu herşey serbest ağrıda ekmeğe zam yapmışlar birşeymi

Abbas Yılcu
Abbas Yılcu - 2 ay Önce

Çok güzel haber. Millet şimdi gider yine AKP ye oy verir..

Hakkı Acarbay
Hakkı Acarbay - 2 ay Önce

Milletin uykusu nasıl kaçıracak, Bu millet ne hikmetse seçim zamanı bu olanları unutuyor ne hikmetse.. Acaba suya ilaç mı katıyorlar unutmak için..

Kaya aykut
Kaya aykut - 2 ay Önce

Hırıstiyanlar nol baba dedikleri yil başinda indirim yapiyor takeyi başına koymuş ben müslümanım diyen mubarek ramazan ayinda zam üstune zam yapiyor çok para kanmak o parayla haca gidiyor kusura bakma haksiz kazanç kul hakina giriyor haca gide bilirsin ama hacı olamasın bunu yayinlamasıni istiyorum taner bey. Tlf 05447127561

Yakup Yıldırım
Yakup Yıldırım - 2 ay Önce

Fırsatçı fırıncılar size inat kendi ekmeğimizi kendimiz üreteceğiz inşAllah sizi gidi sözde müslümanlar. Hiç olmazsa Ramazan'dan sonra zam yapsaydınız.

faroo
faroo - 2 ay Önce

sözde müslumanlar bi de camide en ön safta namaz kılarar

SIRADAKİ HABER