Ahmet Bugrur'un Nezarethanede İntiharı Kamera Kayıtlarına Yansıdı

Ahmet Bugrur'un Nezarethanede İntiharı Kamera Kayıtlarına Yansıdı

banner47
Önceki gün Cami önünde imamla tartışırken yumruk atması sonucu ifadesi alınmak üzere karakola götürülen ve nezarethanede tutulan Ahmet Burgur'un intihar ettiği netleşirken şüpheliye işkence yapılmadığıda kesinlik kazandı.
Adli tıp raporunda Ahmet Bugrur'un gözaltına alındığı süreç dışında vücudunda oluşan herhangi bir morluk ve kızarıklığa ratlanılmazken Bugrur'un nezarethanede hırkası ile intihar ettiği de kamera görüntülerine yansıdı.

Baro tarafından yapılan açıklamada da ''Şahsın ölüm haberini aldıktan sonra emniyet müdürlüğüne intikal eden Ahmet B.'nin avukatı i.B. olay anına ilişkin kamera kayıtlarını incelemiştir. Ahmet B.'in avukatından edinilen bilgilere göre maktulün gözaltında bulunduğu sırada hırkasını kullanarak intihar ettiği kamera kayıtları ile sabit olup sahsın vücudunda gözaltına alındığı anlarda oluşan ekimozlar dışında işkenceye dair bir iz bulunmamıştır.''ifadelerine yer verildiği görüldü.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nihal Aktepe
Nihal Aktepe - 1 yıl Önce

Bunlar habermi işlenen inayet lerden haber verin Ağrı daki afkan çocuk ve kadın cinayeti nedir o arastirin

Sevda Ak.
Sevda Ak. - 1 yıl Önce

Nihal Aktepe Ağrı'daki Afgan kadın ve çicuk cinayeti hakkında lütfen detaylı bilgi verir misiniz?

Semra bugrur
Semra bugrur - 1 yıl Önce

Video görüntüsünün devamı peki?blöf yapıyor Ahmet o anda ölmedi tertemiz pantolon ayakkabı çamur izleri vardı üstünde çocuk mu kandırıyorsunuz?

SIRADAKİ HABER