Başbakana Miting Şoku

Başbakan Yıldırım’ın Ağrı Mitinginde alan boş kaldı.

Başbakana Miting Şoku

Başbakan Binali Yıldırım’ın Ağrı Mitingi 1 saat gecikmeli başladı Dörtyol kavşağında saat 13 de başlaması gereken Miting 14 sularında Başbakan Yıldırım’ın Valilik ziyaretinin ardından başladı.

Ağrı da yaklaşık 2000 kişiye hitap eden Yıldırım, ezberi takrarlayınca vatandaşlar alandan ayrılmaya başladılar.

Başbakan Yıldırım’ın Ağrı da platforma Ağrı Spor atkısı kullanmadan  kırmızı atkıyla çıkması dikkat çeken diğer ayrıntıydı.

 Ak Parti kuruluşundan bu yana Ağrıda en düşük katılımlı mitinginde Ağrı ya ilişkin ezberini bozmayan Başbakan Yıldırım Terör sorununu ele aldı.

Yıldırım Terör örgütü Pkk yı tek bir kişi kalmayacak şekilde etkisiz hale getireceklerini ifade ederken’’Suriye de Kürt Devleti kurmak küstahlığına yeltenenlere vereceğimiz cevap çok sert olacaktır buna asla müsaade etmeyiz’’diyerek terör konusunda kararlılıklarına vurgu yaptı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
ağrılı
ağrılı - 6 yıl Önce

helal size sadece doğru yazan doğru resim kullanan sizsiniz diğer yerel haber siteleri büyük coşku büyük kalabalık yazmışlar bizim göremediğimiz kalabalık ama siz olanı yazmışsınız.

Osman demir
Osman demir - 6 yıl Önce

çoktan beridir böyle tarafsız haber okumamıştım helal olsun

Tarafsız
Tarafsız - 6 yıl Önce

Neden Figen Yüksekdağ geldiğinde 100 kişi miting alanında yoktu. Partililer anca mitinge gider. Sandıkta ne olur kimse bilemez.

Tuax
Tuax - 6 yıl Önce

Aynen öyle ağrılı gardaşım bizde Londralı ağrılıar olarak heycanla 4-0 Hdp bekliyoruz artık düzen partiler ancak tabela olur slm herkese.

Ağrılı Ağrılı
Ağrılı Ağrılı @Tuax - 6 yıl Önce

Hayırdır Londraya kaçıp vatan hainliği suçundan arananlar g*tünüze kınamı yakacaksınız HDP 4-0 alırsa yiyorsa gel Türkiye ya yada çık hevallerinin yanına dağa seni de gömelim

Savcı köseadağ
Savcı köseadağ - 6 yıl Önce

Haber doğru olandır doğru olmayan haberde vebal dır bende sizi tebrik ediyorum gerçeği yansıtmanız güzel halkın bunları görmesi lazım artık bizleri kandırmalarına izin vermeyelim ve burda bugün yaşadığım bir zülüm soygunu sizlerle paylaşmak istiyorum pek göze çarpan bir soygun olmadığı için görmüyor kimse değerli ağrı halkı yanlışları görelim ben bugün aldığım arsanın tapu devrini yaptım tapu belediyeden rayiş bedelini getir ve emlak borcu nu öde dediler bedel aldığım fıyatın çok altında biçildi 34000 tl bedel sonrasında bana tapu dan msj okudum rayiş bedel karşılığına binde dört yani yüzde 4 =1366 tl çik 207 tl de döner paraları toplam 1.573 tl ödedim bünün bide emlak parasını ödüyoruz 34000 tl ye aldığım yere 1573 tl verince ben soyuldum dedim bir soygun dur başkada adı yokdur

SIRADAKİ HABER