İl Milli Eğitim Müdürü'nün Dikkatine

Başbakan Binali Yıldırım'ın Ağrı ziyareti bu fotoğrafla farklı bir gündem oluşturdu

İl Milli Eğitim Müdürü'nün Dikkatine

Başbakan Binali Yıldırım'ım 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri çerçevesinde yaptığı ziyaretlerin dünkü durağı Ağrı'ydı. Yıldırım Miting için geldiği Ağrı da Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanında Ağrı Valisi Süleyman Elban tarafından karşılandı.

Taraf04 haber sitesinin manşet resmi olarak kullandığı fotoğrafta  karşılamada yöresel ( folklorik)kıyafetleri ile iki çocuğun refakat ettiği Elban ve Yıldırım çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektirdi görüldü.

Son iki yıldır Ağrı da düzenlenen halk oyunları yarışmalarında katılımın 5 yada 6 okul düzeyinde kaldığını daha önce halk oyunları Ağrı da dibe vurdu başlığıyla haberleştirmiştik. Bu fotoğrafla birlikte Halk Oyunlarına olan duyarsızlığın Başbakan ve Vali Elban Pozuyla bertaraf edileceğini umuyor.Bu konuda en büyük sorumluluk sahibi olan Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yakup Turan'ın da önümüzdeki eğitim öğretim döneminde kültür değerlerimizin sonraki nesillere taşınabilmesi amacıyla okul idarelerini  bu yönde teşvik edeceğini ve bu yönde yetkili kurumları harekete geçireceklerini umut ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2018, 15:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER