Başkan Acar'dan Festivale Davet

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar ilk kez katılacakları tanıtım günlerinde Doğubayazıt standında misafirlerini ağırlayacak

Başkan Acar'dan Festivale Davet

Doğubayazıt Belediyesinin paydaş olduğu Ağrı Tanıtım Günlerine 7 Ekim Perşembe günü İstanbul da başlıyor.

Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu, İstanbul Ağrı Kültür Dernekleri ve Doğubayazıt Belediyesi tarafından organize edilen Ağrı tanıtım günleri 7-8-9 ve 10 Ekim tarihleri arasında 4 gün boyunca İstanbul’da Ağrı’nın tanıtımına katkı sunacak olan tanıtım günlerinde Doğubayazıt Belediyesi Doğubayazıt’ın kadim kültürü, tarihi zenginlikleri ve doğal güzelliklerinin sergilendiği standta ziyeretçilerini bekliyor olacak . Doğubayazıt’ın başarılı çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren Belediye Başkanı Yıldız Acar’da fuar süresince ekibi ile birlikte Doğubayazıt standında misafirlerini ağırlayacak.

banner47
Ağrı’ya ilişkin düzenlenen tanıtım günlerine ilk kez katılacak olan Doğubayazıt Belediyesinin burada sergileyeceği performans ta merakla bekleniyor.

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar ve ekibinin konuklarını ağırlayacağı tanıtım günleri 7 -10 Ekim tarihleri arasında İstanbul Maltepe Fuar Alanında sahne alacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER