Ben de istiyorum Halil Özyolcu’nun Türkiye’sinden ,sende istiyor musun ?

Bu akşam okuduğum adaylık ve istifa mektubuna binaen istediklerime ortak olursunuz diye düşünüyorum

Ben de istiyorum Halil Özyolcu’nun Türkiye’sinden ,sende istiyor musun ?

AKP İl Başkanı Halil Özyolcu bugün saat 22:00 sularında Milletvekili Aday Adaylığı ile birlikte AKP Ağrı İl Başkanlığından istifasını sosyal medya hesabından duyurdu.

Özyolcu’nun uyum içinde çalıştığı vurgusu ile teşekkürlerini sunduğu isimler arasında futbolcu olsa Hakan Şükür’e en çok asist yapacak olan vatandaşın AKP’li olarak bildiği Ekrem Çelebi’nin adını zikretmemesi dikkat çekti.

Partisinin de kendisini kendilerinden olarak görmediği vekil in koltuğunun kime yazılacağı da muallaklığını sürdürdü.

Özyolcu istifa ve aday adaylığını duyurduğu metinde ‘’ Cumhurbaşkanımız liderliğindeki AK Parti kuruluşundan bu yana milletimize hizmet noktasında milat, hedef çıtalarını en üst düzeye çıkarmış, yeni ufuklar çizmiş ve bu kutlu yürüyüşte milletini arkasına alarak Türkiye Yüzyılı hedefine start vermiştir. Sağlıktan eğitime, ulaşımdan turizme, teknolojiden savunma sanayisine Türkiye'yi her alanda dünya standartlarının önüne geçirmiştir.’’ifadelerine yer verdi.

İşte bu noktada bende sağlıkta randevu bekleyen ,uzman hekim olmadığı için Van,,Erzurum hatta şimdilerde Trabzon,Batman yollarında şifa ararken yaşamını kaybeden Ağrılıların bir yakını olarak Özyolcu’nun bahsettiği dünya standartları üzerinde bir sağlık hizmeti istiyorum.

Sen de istiyor musun ?

Özyolcu Eğitime de değinmiş paylaşımında işte tamda bu noktada ben bırakın dünya standartlarının üstünü Türkiye sıralamasının ortasında bir yer istiyorum yüzde 50’nin üzerinde öğretmen açığı bulunan eğitim siteminin bir velisi olarak .

Sen de istiyor musun ?

Halil Bey bununla yetinmemiş ulaşımda bizi Nasa’yla yarışır halde resmetmiş kendisinden önce günde 2 Ankara ,haftada 3 İzmir uçak seferi olduğundan bihaber işte ben O’nun bahsettiği engelsiz ulaşımdan istiyorum…

Sizde İstiyor musunuz bir sebeple Ağrı’dan uçmak için Erzurum Havaalanını mesken tutanlar ?

Sayın Başkan teknolojide de çağlar üzerinden atlatıp bizi Dünya standartlarının üzerinde unutmuş. Bırakın teknolojiyi daha kırmızı ışık yanmadığı için bu yıl çevre yolunda 5 ölümlü kaza haberi yapan ben başkanın bahsettiği teknolojiden istiyorum bir gazeteci olarak (Cebimde ki telefonu sorarsanız bozuşuruz haberiniz olsun ) ..

Siz de istiyor musunuz sinyalizasyon kurbanı olanlar..

Yetmemiş Savunma Sanayisinde Dünya standartları üzerinde olduğumuza vurgu yapmış sevgili başkan ,bırakın sanayisini, savunmanın en belirgin işareti ‘’ben devletçiyim ‘’demeyi olası kumpaslarda tek savunma argümanı olarak kullananların arkadaşı olarak ADALET istiyorum ..

Sen de istiyor musun ?

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2023, 23:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Admin
Admin - 1 yıl Önce

Bende istiyorum ağrının gelecegini halinin eline geçmemesi önce ne yaptı şimdi ne yapacak bıraktığı yerde eksiklerini tamamlıyacak.

Vatandaş
Vatandaş - 1 yıl Önce

Cesur kalem yine ciğer yemiş bu adamın cesaretine bayılıyorum helal olsun sana destek tam destek her Ağrı lının görevi olmalı

SIRADAKİ HABER