Ömer Yıldız Daha Güçlü Bir Oda İçin Yeniden Adayım

AZOP Başkanı Ömer Yıldız çiftçilerimiz daha yürünecek yolumuz yapacak çok işimiz var

Ömer Yıldız Daha Güçlü Bir Oda İçin Yeniden Adayım

Ağrı Ziraat Odası Başkanı Yıldız aralıksız sürdürdükleri çalışmalar sonrası odaya prestijini yeniden kazandırmakla birlikte çitfçilerimizin daha rahat erişebildiği bir hizmet ağı oluşturduk dedi.

Geçmişte yaşanan sancılı süreyle kayyum atanmasının ardından 2019 yılında Ağrı Ziraadt Odası Başkanlığı görevine getirilen Ömer Yıldız 5 Şubat 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Oda seçimleri öncesi açıklama yaptı.

Yıldız açıklamasında ;

2019 yılında sancılı bir sürecin sonucunda çiftçilerimizin desteği ile mazbatamızı alıp göreve başladık.

İdari binaya girdiğimiz ve bu mesuliyeti üstlendiğimiz ilk gün yaşadığımız heyecanı hiç kaybetmeden her gün gerek idari binamıza gerekse çiftçimizin kapısına aynı heyecan ve hizmet aşkıyla gittik.

Bugün geldiğimiz noktada katılımcı demokrasinin gereği olan seçimlerde hizmet zincirinin sekteye uğramaması adına arkadaşlarımız ve çiftçilerimizle yaptığımız istişareler sonucu yeniden aday olduk.

Biz barışın,biz huzurun biz hizmet kazanması için dün nasıl alın teri dökmüş emek harcamışsak bundan sonraki süreci de aynı minvalde yönetmek adına yeniden talip olduğumuz oda başkanlığı seçimleri sürecinde çaldığımız hiçbir kapıda hayretle ve şaşkınlıkla karşılanmadık .Çünkü bugün oy için çaldığımız çiftçimizin kapısında dün derdini hasbihal etmek taziyesinde bulunmak üretimine katkı sağlamak için oturuyorduk. Bundan sonraki süreçte de aynı inanç ve azimle birlikte olmaya gayret edeceğiz İnşallah.

Ziraat Odası sadece bir Oda değildir bilinciyle çıktığımız yolda çiftçimizin desteklenmesi ürettiğimiz tüm projeleri hayata geçirmekle birlikte ilgili kurumların tüm projelerinde de paydaş olarak yer aldık ve çiftçimizin daha verimli üretim yapabilmesi için gerekli tüm çalışmaları hayata geçirdik.

Bugün geldiğimiz noktada görevimizi layıkı ile yerine getirmenin gönül rahatlığını yaşıyor ve hizmetin sekteye uğramaması için üyelerimizden desteklerini talep ediyoruz ,dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2023, 22:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hak
Hak - 1 yıl Önce

Hak için halk için üretim için samimiyet ve vicdan için sonsuz destekle Ömer Yıldız diyoruz yolunuz yolumuzdur Allah yolumuzu açık niyetimizi Salih kılsın

Hak
Hak - 1 yıl Önce

Hak için halk için üretim için samimiyet ve vicdan için sonsuz destekle Ömer Yıldız diyoruz yolunuz yolumuzdur Allah yolumuzu açık niyetimizi Salih kılsın

Doktor
Doktor - 1 yıl Önce

Ben Ömer beyi kerim amca için seviyorum.cok değerliydi Kıbrıs'a hüküm sürmüş bir liderdi inşAllah.omer.kardesimde bu yolda muaffak olur keşke oyum olsaydı senin icin kullanırdım.ama favorim ve destekcim senin başarılar diliyorum

SIRADAKİ HABER