Birgül Hizmete devam kararı aldı adaylık başvurusunu yaptı

Ağrı Ak Parti eski Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül adaylığını ilan etti.

Birgül Hizmete devam kararı aldı adaylık başvurusunu yaptı

Yerel seçim startının verilmesi ile birlikte adaylık başvurularının gerçekleştiği Ağrı Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı tanıdık bir simayı misafir etti.

Altı yıl Ak Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Latif Birgül partisinden aday olmak için bugün başvuru evraklarını Ak Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalıya teslim etti.

Birgül ilerleyen günlerde adaylık sürecine ilişkin açıklama yapacağını ifade ederek şimdilik henüz işimiz bitmedi hizmete devam kararlılığındayız demekle yetindi.

LATİF BİRGÜL KİMDİR? 03.11.1979 tarihinde Ağrı’da doğan Latif Birgül, ilk ve orta lise öğrenimini Ağrı’da tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü mezunu olan Birgül, 2003 yılından beri Ağrı merkezde Mali Müşavir olarak görev yapmakta. Aynı zamanda Kamu Gözetim Kurumu Bağımsız Denetçisi olan Birgül, 2003 yılından beri Ağrı merkezde inşaat alanında çeşitli yatırımlar yapmanın yanında iki restaurant işletmeciliği yapıyor. Apart otel işletmeciliği de yapan Birgül, hali hazırda 60 personele iş imkânı sağlamakta. Öte yandan 2014 -2020 yıllar arası Ağrı Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı da yapan Birgül, bu süre içerisinde gerçekleşen yerel ve genel seçimlerde başarılı sonuçlar elde etti. Ayrıca 2017 ve 2023 yıllarında Ak Parti’de yapılan temayül sonuçlarına göre Ağrı İl Başkanlığı için Cumhurbaşkanı ve AK Parti Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Birgül, evli ve dört çocuk babasıdır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER