BOTAŞ'tan Ağrı'ya Yüzde 30 Müjdesi

BOTAŞ Türkiye'nin en pahalı doğalgazını kullanan Ağrılılara yüzde 30 oranında zam müjdeledi

BOTAŞ'tan Ağrı'ya Yüzde 30 Müjdesi

Henüz yaz sıcağı ile tanışan Türkiye’nin en soğuk ve doğalgazı en pahalı kullanan kenti Ağrı’ya ,BOTAŞ’tan müjdeli haber.

Türkiye’nin en soğuk aynı zamanda gayri safi milli hasıladan en az pay alan tüm hizmetlerde son sırayı başka kente kaptırmayan Ağrılılara gece yarısından sonra müjdeli(!) bir haber geldi.

NTV ‘nin yaptığı habere göre ‘’ Doğalgazda haziran ayında geçerli olacak mesken, sanayi aboneleri ve elektrik üretim amaçlı tarife belirlendi.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ) internet sitesinde, haziran ayına ilişkin tarife tablosuna göre, konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine haziranda uygulanacak satış fiyatı, bin metreküp doğalgaz için 3 bin 264 lira, sanayi abonelerinin tarifesi de bin metreküp doğalgaz için 10 bin 416 lira oldu.

Elektrik üretim amaçlı tarifede bin metreküp doğalgazın fiyatı ise 12 bin 500 lira olarak belirlendi.

Doğalgazda fiyat tarifeleri aylık olarak hesaplanıyor.’’ İfadelerine yer verildi.

Bu haber sonrası Hacca giden Küpkıranlı’nın ifadesiyle ‘’daha dalı ısınmayan Ağrılılar kara kışın faturalarının gölgesinde şimdiden üşümeye başladı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin Çelebi
Metin Çelebi - 2 yıl Önce

Sahipsiz Ağrı lı 9 ay kışı en yüksek tarifeden doğal gazı kullanıyor elin Antalya lısı Adana lısı 1 ay kışı en ucuz tarifeden doğal gazı kullanıyor suç kimde

Ağrı
Ağrı - 2 yıl Önce

Maalesef ısınma maliyeti Ağrı’da çok pahalı.
Bunun dışında lütfen artık şehir içi yollar kaldırımlar düzenlensin. Parçalanmış kaldırımlar çukur deryası yollar çöpler!!! Memleketimiz daha iyisini hakediyor. Çevre iller çok modern fakat biz hala çukurlu yolları konuşuyoruz....

SIRADAKİ HABER