Okuyan Şehir Ağrı'nın Kazananı Teknokent Koleji Oldu

Özel Teknokent Koleji özelliğini ıspatladı

Okuyan Şehir Ağrı'nın Kazananı Teknokent Koleji Oldu

‘’Okuyan Şehir Ağrı ‘’ Projesi kapsamında düzenlenen münazara yarışmasının kazananı Teknokent Koleji oldu.

Ağrı merkezden 23 okulun katıldığı münazara yarışmasının finalinde 5 er okulu eleyen Türk Telekom Lisesi ve Ağrı Teknokent Koleji karşı karşıya geldi.

Teknokent Kolejinin Teknoloji üreten kimliği ile finale adını yazdırması Milli Eğitim Camiasında şaşkınlık ve aynı zamanda takdirle karşılandı.

Sınavla öğrenci alan ve Türkiye’nin en önemli okul projelerinden olan Sosyal Bilimler Lisesinin favori gösterildiği yarışmada sergilediği performansla her kesimin takdirini toplayan Teknokent Koleji finalde ipi göğüsleyerek Ağrı 1. si oldu.

Teknokent Kolejinin sergilediği başarı ve finalde Sosyal Bilimler Lisesine karşı kazanması kalite anlamında rüştünü ıspatladığının da göstergesi olarak değerlendirildi.

Milli Eğitim Camiası tarafından Ağrı Teknokent Kolejinin ana okulu, ilkokul ve orta okul kısımlarda da eğitim hizmeti verdiği ve bu alanlarda da öğretmen kadrosu ile Ağrı’nın en başarılı okulu olma yolunda da hızla ilerlediği değerlendirildi.

Yarışma sonrası duygularını aktaran Teknokent Koleji Müdürü Murat Sevinçgüler ‘’Çocuklarımızın destansı mücadelesi ile gurur duyduk bugün bu kupayı müzemize taşıyor olmamızda hiç kuşkusuz okulda mesai harcayan tüm arkadaşlarımızın emeği ve inanmışlığı var ve tabi ki bu başarıda en önemli rolü oynayan öğretmen kadrolarımız var. Bu minvalde tüm mesai arkadaşlarımızın özverili çalışmasının sonucu olan kupayı okulumuza kazandıran çocuklarımızın inanmışlığı var buradan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor. Anaokulundan liseye kadar bu heyecana ortak olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zekisevinçgüler
Zekisevinçgüler - 2 yıl Önce

Sizlerle gurur duydum başarılar

SIRADAKİ HABER