Bu Utanç Size Yeter

Kimin hangi hesaplarla yaptığı net bir şekilde ortaya konan Ağrı Tanıtım Günleri adlı sirk gösterisinin herhangi bir figüranı olmamanın mutluluğunda memleketin efkarında soruyoruz bu organizasyonun faturalarının sahibi kim ?

Bu Utanç Size Yeter

Aslında gayrı resmi açılıında Ağrı Basın standını görünce yazacaktım ama ciddi anlamda sabahın erken saatlerinde duruşma solunlarının önünde beklemekten yorulduğum için yazmadım.Muhtemel mahkeme saatlerinde kızını okuluna bırakmakla yükümlü bir babayım ben sonuçta.

Baba derken Ağrı Valiliğine atandığı süreçte ilk tanışma toplantısında Devletin mi yoksa Hükümetin mi Valisi olacaksınız sorusu ile muhattap kıldığım Valinin bırakın hükümeti hükümetin Ağrı'da ki 3'lü çatışmasında duruma göre pzoisyon aldığını esefle izledim bu meseleyi bir sonraki yazımızda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ortak ettikleri rezilliği ortaya sererek yazacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.

Tşekkür metinlerinin muhatabı olamamış osunu busunu bilmem ama Muhsin Bulut denen arkadaşa sadece şunu hatırlatmak isterim senin işin kaçak kazıya aracılık etmek değil binlerce çocuğun hala faydalanamadığı kütüphaneyi ivedi şekilde faliyete sokmaktı yapmadın,yapmıyorsun ama bak el alemin Halk Eğitim Kursuna yada faturasına çeltik atan Valinin himayesinde  fatura kestirdiğin kurumların teşekkür metninde bile değilsin.

Lafı fazla uzatmadan geç kalan yazıyla muhatap kılam istiyoru sizleri;

Siz Hayırdır Beyler ? Adımızı kirlettiğiniz yeter..
Körlerin sağırları ağırladığı eş,dost,akrabanın ziyaretine yüzbinlerin harcandığı bir Ağrı Tanıtım Günlerinin daha sonuna geldik.
Devletin resmi ajansı Anadolu Ajansının Türkiyenin  en büyük haber organizasyonu İHA temsilcilerinin davet edilmediği buna paralel sosyal medya’nın en çok takip edilenlerinin ve google’nin tanıdığı yerel haber sitelerinin görmezden gelindiği Ağrı Tanıtım Günleri ‘’Ağrı Basın’’ tabelalı boş stantla İstanbul da Ağrı ismi ile faaliyet gösteren bir çok derneğin protestosu ile resmi açılışının bir gün sonrasında kepenk indirdi.
Ağrı’da 530 bin Türkiye de bir buçuk milyon Ağrılının bihaber olduğu tanıtım günleri heryere şirin gözükmek için meşhur Ağrı Döneri gibi dönenlerin ihtiraslarına kurban edildi.
Cenap Elem’in ifade ettiği gibi sinirleri ve kibirleri alınmamış et kafalılardan Abdigör köftesi olmayacağı bir kez daha teyit edildi.
Ben davetliydim aslında Doğubayazıt Belediyesi tarafından bu organizasyona ama Kültür Müdürlüğü tabelasını küfür müdürlüğüne dönüştüren fitnenin arama zahmetinde bulunmadğı tüm meslektaşlarım yanında durmak için gelmedim oraya .
Suriyeli mültecilerin daha fazla kıymet gördüğü bu kentte memleketin meselelerini kendi üsluplarında sütunlarına taşıyan ve bu sebeple her türlü belayı göğüslemek zorunda kalan hakkındaki olumsuzu gören her siyasinin kırmızı görmüş boğa gibi saldırdığı basın çalışanlarının olmadığı hiçbir platformda olmayacağımı Valiliğin Gazeteciler günü adıyla kutladığı ama fotoğraf karelerinde gazetecinin olmadığı  program sonrası bir deklarasyonla bildirmiştik kamuoyuna değil mi ?
Bak Vali Bey senin için oturduğun  koltuk ne kadar kıymetliyse benim için bu yazıyı yazdığım klavye ondan binlerce kez kıymetlidir ..
Bak Muhsin Bey senin için 657 nasıl çocuklarının nafakası ise benim için Ağrı04haber o kadar evladımın ekmeğidir.
Siz ne zaman vazgeçeceksiniz eski yol arkadaşlarınız Fetullah Hoca Efendinizin bu kin politikalarından ?
Siz ne zaman vazgeçeceksiniz 2 ( İcra edenleri alınmasın lütfen saygımız sonsuz) iki dengbejle günü kurtarma uyanıklığınızdan ?
Haa bize sosyal medya hesaplarımız yeter diyorsanız eyvallah o zaman hodri meydan .Herkes giysin klavyesini bakalım ne kadar pehlivansınız yağsız HARF meydanında …

YORUM EKLE
YORUMLAR
Aslan
Aslan - 1 yıl Önce

Helal

Asi
Asi - 1 yıl Önce

Sayın söylemez bağımsız bırakın adaylığını seni seçelim.siz Ağrı'da narkozlaşmamış kafalardan birisiniz

Mehmet Alpaslan
Mehmet Alpaslan - 1 yıl Önce

Helal sana kral arkandayız yeter artık bu cakal cukalların Ağrı yı yemesine izin vermeyeceğiz

SIRADAKİ HABER