CHP Ağrı İl Başkanı Aslan'dan Hadsiz Cumhurbaşkanı Danışmanına Dava

Aslan Cumhurbaşkanının hadsiz danışmanı Ayhan Ogan halkında suç duyurusunda bulundu.

CHP Ağrı İl Başkanı Aslan'dan Hadsiz Cumhurbaşkanı Danışmanına Dava

CHP Ağrı İl Başkanı Nihat Aslan sosyal medya hesabından Doğu ve Güneydoğu Bölgesine ait 2023 seçim sonuçlarını 2018 seçim sonuçları ile mukayese eden bir çizelgeyi paylaştı.Paylaştığı fotoğrafta üst yazı olarak "Sayın Kılıçdaroğlu vatanseverdir PKK ile ne alakası var canım"ifadelerine yer veren hadsiz danışman bölgenin muhalif seçmenlerinin tamamına terörist muamelesi yaptı.
Bu hadsiz paylaşım sonrası CHP Ağrı İl Başkanı bugün Ağrı Adliyesine giderek sözde danışman hakkında suç duyurusunda bulundu.

banner47
Aslan'ın bugün Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığına sunduğu şikayet dilekçesinde şu ifadelere yer verildi ;

AÇIKLAMALAR
Şüpheli, sosyal medya hesabında bahsettiğine göre Cumhurbaşkanı Başdanışmanıdır. Bu kişi 23/05/2023 tarihinde Twitter adlı sosyal medya sitesindeki hesabından suç içerikli paylaşımda bulunmuştur. Şüpheli https://twitter.com/ayhan_ogan/status/1661002847738281987?s=46&t=SNxFLxkgRR3IhTYXQLIKvQ  linkindeki bu paylaşımında - kendi yeterliliği kapsamında - ironi yapmış, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun vatansever olmadığı yalanını ortaya atarken yukarıda yazılı suçları işlemiştir. Şüpheli 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan ilk tur cumhurbaşkanı seçiminde Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun doğu ve güneydoğuda çok oy aldığı illerin listesini ve oy oranlarını açıklamış, üzerine de "Sayın Kılıçdaroğlu vatanseverdir PKK ile ne alakası var canım” yazmıştır. Şüpheli ekte de ekran görüntüsü bulunan bu paylaşımıyla bu illerde Kemal Kılıçdaroğlu’na oy veren seçmenin PKK’lı olduğu yaftasında bulunmuştur. Bir ilde bir adayın çok oy almasını, o adayın terör örgütüyle bağı olduğu sonucuna bağlamak, o il seçmenine terör örgütü üyesi demekten başka anlama gelmez. Bu vehametin siyasi olduğu kadar hukuki olarak da hesabının sorulması gerekir. Halkın bir bölümüne sırf Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verdiği için PKK’lı diyen bu kendini bilmezin suç işlemiş olması nedeniyle bu ilin seçmeni olan kendi adıma ve tüm vatandaşlarımız adına suç duyurusunda bulunmak gerekmiştir.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2023, 19:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
şeref
şeref - 11 ay Önce

Allah rızası için bu adam secim sürecinde chp adayına ne katkısı oldu vAllahi billahi chpli değilim bu arkadaş bir yorum yapsın iyi partinin olmayan il başkanı ve yünetimi bile ara da bir görünüyordu ama bu vatandaşın secim günü saat 12 civarı nerde olduğunu bi açıklasın

SIRADAKİ HABER