Yaşadığı Coğrafya'nın Türk Milliyetçisi Arkadaşlarıma

Yaşadığı Coğrafya'nın Türk Milliyetçisi Arkadaşlarıma

1991’de DYP-SHP koalisyonuna destek veren Türkeş’ti ve ben Türkeş’in yanındaydım (O SHP’nin içinde Leyla Zana,Orhan Doğan ,Sırrı Sakık’tan Selim Sadak’a 19 HEP Milletvekili vardı) bir MÇP’li olarak hiç baraj korkusu yaşamadım ,hiç oy kaygısı duymadım. Mezubahis Vatandı teferruata takılmadım.

15 yaşımdan beri Ülkü Ocaklarının her kademesinde görev aldım çay ocağına baktım ,gençlik kolları başkanlığı yaptım, kurucu ülkü ocakları başkanı olarak görev aldım.1999 birleştirilmiş genel ve yerel seçimlerine kadar Ağrı’da tüm seçimlerin ,bayrak ,flama ,afiş ,duvar yazısı her işinde bende vardım.Tüm bunlara ek olarak 1999’da tek kuruş bedel almadan MHP için 5 radyo programı yaptım ..propaganda çalışmalarının her safhasında yer aldım.

İktidar ortağı olan MHP’nin 2000 yılında yaptığı usulsüzlükleri gördüm ve en ağır eleştirileri yazmaya başladım bu süreçte MHP tarafından açılan 5 farklı davada 25 yılla yargılandım. Her mahkemede Türk Milliyetçiliğim gereğini yerine getirdiğim için yargılandım ve tamamından beraat ettim .

Artık MHP’li değildim çünkü MHP bizden değildi.

Hala daha Türk Milliyetçisi kimliği ile MHP de siyaset yapan inandıklarım için CHP ile ortak Cumhurbaşkanı Adayı olan Ekmelettin İhsanoğlu’na ehveni şer dedim oy verdim.

Bugün bana Reis hayırdır diyenler o gün CHP ile ortaklığa itiraz etmeyenler şunu bilmenizi isterim ki bugün ehveni şer olduğu için değil ,adamlığına,dürüstlüğüne ve memleket sevdasna inandığım için Kemal Kılıçdaroğlu’na oy veriyorum.

Kimse kusura bakmasın hiç birinizin Türk Milliyetçiliği kimliği Türk Milletinden daha kıymetli değildir.

Vazgeçemediğinizin tüm hayatınızda yaşayacağınız tek nostaljik kimlik olduğunu biliyorum.

2019’da Türk Milliyetçiliği Ağrı’da garip kalmasın diye İYİ Partiden aday oldum yoksa kazanamayacağımı sizler kadar bende biliyordum.

Şimdi sizden sadece bir şey istirham ediyorum kapka fotoğrafında gördüğünüz çocuklarımızın Türklük mücadelesine destek olmak için ,barkod diye postunuzda gezdirdiğiniz Tük Milliyetçiliği Kimliğinizin Türk Milletinin varlık mücadelesinden kıymetli olmadığının şuuruna varın ve yarın ,kimliğinizi borçlu olduğunuz Millete borcunuzu sandıkta ödeyin ..

YORUM EKLE
YORUMLAR
Taner iyi hoş adamsın
Taner iyi hoş adamsın - 12 ay Önce

Evet Taner bey iyi hoş adamsın amma ve lakin devir üçkağıtçı dalevereci menfaatci devri. Nice dindar hacı hoca da din İslam adına kendini sattı kaldı ki miliyetciyim diye gezen simsar komisyoncular olmasın

Adem
Adem - 12 ay Önce

Euzzu billahi siyaseti racim (Saidi Nursi)

SIRADAKİ HABER