CHP'ye Sürpriz Başvuru Ağrı'da Heyecan Yarattı

O ismin Cumhuriyet Halk Partisine aday adaylığı başvurusu gündeme oturdu.

CHP'ye Sürpriz Başvuru Ağrı'da Heyecan Yarattı

14Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde Cumhurbaşkanı adaylarının netleşmesinin ardından milletvekili adaylıkları başvuruları ile yerel siyasette hareketlilik her geçen gün ivme kazanıyor.

HDP ve AKP arasında sıkışan siyasetin millet ittifakı ile yeni bir mecraya sürüklenmesi beklenen Ağrı Milletvekilliği seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi aldığı başvurularla adından söz ettirmeye başladı.

Kulislerde CHP milletvekili aday adaylığı başvurularının 20 ye yaklaştığı konuşulurken bugün flaş bir transfer gerçekleşti.

Patnos’un ekabir ailelerinden Varol’lar İbrahim Varol’un başvurusu ile CHP saflarına katılmış oldu.

Daha önce AKP’den aday adaylığı başvurusu olan İbrahim Varol, Demokrat Parti çizgisinden gelen ailesi ve sevenleri ile birlikte CHP Genel Merkezinde aday adaylığı başvurusunu yaparak aslında Ağrı siyasetinin bir mecra değişikliğine gittiğinin en bariz örneklerinden biri olarak göze çarptı.

Ağrı’da fermuar liste yöntemi ile seçime girecek olan millet ittifakının listelerinin nasıl şekilleneceği henüz netlik kazanmazken adaylık başvurularının yarattığını heyecan net bir şekilde sokağa yansımaya devam ediyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Esmail
Esmail - 1 yıl Önce

Hep aynı isim genlikten uzak , gerçekten yazık ağrıya

Kenan Kaya
Kenan Kaya - 1 yıl Önce

Galiba güneş ☀️ yönünü çevirmiş

Behçet Yıldırım
Behçet Yıldırım - 1 yıl Önce

Geçen sefer AKP den aday dı ne oldu da CHP ye geçti bu panoslu

Ağrıdağı
Ağrıdağı - 1 yıl Önce

Aşağıda yorum yazanları okudum da bir Ağrılı olarak utandım, sorsanız ne tahsilleri var ne de bürokrasiden anladıkları var. İnterneti çeken, klavye kullanmayı bilen kendi çapında yorum yapmaya çalışmış yanlı bir şekilde acaba hangi partinin uşakları? Savcı Sayanın akrabaları mı acaba diye sormak lazım. Keşke bir de Savcı Sayana sorsanız kaç parti değiştirip kaç kalıba girdiğini. Şöyle düzgün adamlara laf edeceğinize Ağrı için çabalayanlara destek olacağınıza ancak birilerinin klavye şövalyeliğini yaparsınız. Atıp tutmakta üstünüze yok. Siz ancak beyni yok fikri var sınıfındasınız. Biraz kitap okuyun ufkunuz açılsın.

AMAN ATLARINIZA DİKKAT EDİN
AMAN ATLARINIZA DİKKAT EDİN - 1 yıl Önce

Bugünlerde At hırsızlığı çok moda olmuş, aman dikkat edin atlarınız çalınabilir,

ÖMER SÖYLEMEZ
ÖMER SÖYLEMEZ - 1 yıl Önce

DAHA ÇOK GELECEKLER

Abdulsamed varol
Abdulsamed varol - 1 yıl Önce

Behçet yıldırım, sen sor diye!

Hakan kalır
Hakan kalır - 1 yıl Önce

Ağrı için geç kalınmış bir lider
ağrı için hemde CHP için büyük fırsat

SIRADAKİ HABER