Doğubayazıt Belediye Spor Emin Adımlarla 3.Lig Yolunda

Hazırlık maçlarında göz dolduran Doğubayazıt Belediye Spor taraftarı ile buluşmaya hazır

Doğubayazıt Belediye Spor Emin Adımlarla 3.Lig Yolunda

Fahri Başkanlığını Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, Kulüp Başkanlığını eski profesyonel futbolculardan Ahmet Beyter’in yaptığı Ali Kemal  Er ve İshak Özbey yönetiminde Bölgesel Amatör Lige hazırlanan Doğubayazıt Belediye Spor takım olma yolunda katettiği mesafe ile şampiyonluk yolunda ilerliyor.

Ahmet Beyter’in Başkanlığında sezon hazırlıklarına başlayan Doğubayazıt Belediye Spor kendi gurubunda mücadele edeceği takımlarla sürdürdüğü hazırlık maçlarında göz doldurdu.

Ali Kemal Er ve İsak Özbey’in kısa süre içinde takım ruhu kazandırdığı Doğubayazıt Belediye Spor oynadığı son hazırlık maçlarında şampiyonluğun favorilerinden biri olarak konuşulmaya başlandı.

Büyük fedekarlıklarla oluşturulan kadroya yeni katılan isimlerle her geçen gün daha iyiye giden Doğubayazıt Belediye Spor art niyetli iddiaların aksi yönünde seyri ile gurubun favorisi olmayı başardı.

Yeni kurulan takımın çıktığı ilk maçında acımasız eleştirilerin hedefine oturtulan Doğubayazıt Belediye Spor dün Iğdır’da Iğdır Belediye Spor ile yaptığı hazırlık maçında sakat oyuncularının da bulunması nedeni ile performansını sahaya tam yansıtamadığı karşılaşmadan 1-1 lik sonuç ve beraberlikle ayrıldı.

Önceki hafta hazırlık maçında yine gurubunda mücadele edeceği Kağızman Gençlerbirliği’nin konuğu olan Doğubayazıt Spor burada sergilediği üstün performansla maçtan 3-1 galip ayrılmıştı.

Takım Hocalarının 1-1 sonuçlanan Iğdır Belediye Spor maçı sonrası yaptığı değerlendirmede

‘’Pandemi koşullarını bahane olarak görüp bunun arkasına sığınarak biz bu yıl ligde tutunalım gelecek sezon şampiyonluk hedefi koyalım gibi bir anlayışla yola çıkmadık. Zorlu bir dönemde yeni bir takımla yola çıkmanın dezavantajlarını biliyoruz. Yönetimin fedakarlıklarının da farkındayız ve kendilerine koşulsuz destekleri için çok teşekkür ediyoruz.

Doğubayazıt’ın, Doğubayazıtlı’nın bizden beklediklerininde farkındayız yeni bir takım kurduk, yeni bir oyun anlayışı geliştirdik. Tüm yenilere rağmen kadim bir kentin, tarihi bir coğrafyanın kendilerini üst liglerde temsil edecek olan bir takım özleminin varlığının da farkındayız. Bugün burada tüm eksiklerimize rağmen sergilediğimiz oyun hedefimizi net bir şekilde ortaya koymuştur. İnşallah pandemi sürecinin olumsuzluklarından arınmış olarak başlayacak olan yeni sezonda sahada seyircimizin de bizlerin azmine şahitlik edeceği bir sezon geçireceğiz. Seyircimizin karşısına çıkacak Doğubayazıt’a yakışır bir performansı sergileyeceğimizden kuşkumuz yok .Bu manada şimdi Doğubayazıt’ın seyirci desteğine ihtiyaç duyduğumuzu ifade ederek takımımızı taraftarımıza emanet ediyoruz,dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER