Ekrem Çelebi Ak Parti Genel Merkezine Resti Çekti

Ekrem Çelebi Ak Parti Genel Merkezine Resti Çekti

Ağrı Ak Parti İl Kongeresinin ertelenmesinin ardından Ağrı Ak Parti Milletvekili Ekrem Çelebi İl Başkanı Abbas Aydın,ilçe başkanları ve belediye başkanları ile çektirdiği bir fotoğraf karesi ile Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti Genel Merkezine subliminal mesaj verdi.

Sosyal Medya hesabından paylaştığı mesajla yarın saat 12:00 da gerçekleştirilmesi bekelenen Ak Parti Ağrı İl Kongresinin iptaline tepki koydu.

Çelebi paylaştığı fotOğraf karesinde siyasi hayatı boyunca Ak Parti Genel Merkezinin almış olduğıu kararlara ikinci kez isyanını resmetti.

Çelebi paylaştığı fotoğrafı ;-20 derecede Bölge Koordinatörümüz Alaattin Parlak, İl Başkanımız Abbas Aydın, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız ve Gençlik Kolları Başkanımız ile birlikteyiz.
mesajı ile paylaşırken Mahmut Gürcan'ın bölge koordinatörlüğünden alındığınıda resmileştirdi.

Ak Parti içindeki kavganın nasıl sonuçlanacağı merakla beklenirken ,parti yetkililerinin Ağrı'nın gerçek gündemi ile meşgul olmadığı bir kez daha gözler önüne serildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2021, 23:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
belediye
belediye - 3 yıl Önce

ağrı belediyesinin önünde savcı sayanın içinde olmadığı bir fotoğraf karesi.

ak parti
ak parti - 3 yıl Önce

ak partinin bir sonraki seçimlerde belediye başkanlığını kazanması çok zor. deva partisi ve iyi parti toplamda 4-5 bin oy alsa belediyeyi hdp kesin kazanır. muhtemelen öyle de olacak. şehir geneli savcı sayandan nefret ediyor. başarısız olmasına rağmen aldatıcı reklamlar yapıyor.

Şeref Aydemir
Şeref Aydemir - 3 yıl Önce

AKP deki kavgayı demek ki genel merkezde fark etti. Bir taraftan Savcı Sayan Bir taraftan Ekrem Çelebi, diğer yandan genel merkez anlaşamadılar..
Latif Birğül ü de öyle harcadılar sıra şimdi Abbas Aydın da...
Yeni başkan REDKİ aşiretine hayırlı olsun..

Osman Bey
Osman Bey - 3 yıl Önce

Ağrının en büyük aşireti REDKİ aşiretidir. Redki evet dese olur hayır dese olmaz..
Taştanlar ve Özgüller bu memleketin en büyük aileleridir. Avukat hanıma hayırlı olsun..

Lütfiye Hanım
Lütfiye Hanım - 3 yıl Önce

Bu resmen Ağrıya hakarettir. Redki, Atmaca, Özmenler, Taştanlar Özgüller genel merkeze şikayet ederek, Kongreyi iptal ettiler..
Ağrıyı paylaşamadılar..

Abdurrahman Kayabeyli
Abdurrahman Kayabeyli - 3 yıl Önce

Ağrıya Hamurlu Başkan lazım değil.. Ağrı ya Ağrılı başkan lazım.. Bu Abbas Beyin 4 kere başkan oldu. Krallık mı bu.. Ağrıda Adam kalmadı mı..

Necip Haydar
Necip Haydar - 3 yıl Önce

Abbas Aydın rest çekmedi. Rest çekseydi millet arkasında dururdu.. Abbas Aydın yanlış yaptı.. Yanındaki adamların ne olduğu tüm Ağrı Halkı biliyor...

Saim
Saim - 3 yıl Önce

Bir gün önce kongre iptal etmek ne oluyor.. 81 İlde olmayan olay Ağrıda oldu.. Abbas Aydın ve yönetimi seçimlerde hezimete uğradı şimdi yine aynısını yapıyorlar.. Genel merkez de dur dedi..


SIRADAKİ HABER