Esenyurt Tekel Bayi Olayına İlişkin Özer Ailesinden Açıklama

Önceki gece Esenyurtta yaşanan 2 kişinin hayatını kaybettiği olaya ilişkin Özer Ailesinden açıklama geldi.Aile açıklamada aberlerke olayın çarptırıldığına dikkat çekti.

Esenyurt Tekel Bayi Olayına İlişkin Özer Ailesinden Açıklama

İstanbul ilimiz Esenyurt ilçesinde yaşanan talihsiz olayla ilgili Özer Ailesi’nden basına ve kamuoyuna bilgilendirme amaçlı bir açıklama geldi.
İstanbul ilimiz Esenyurt ilçesinde yaşanan talihsiz olayla ilgili Özer Ailesi’nden basına ve kamuoyuna bilgilendirme amaçlı bir açıklama geldi. 

Özer Ailesi tarafından yapılan açıklamada, “İstanbul Esenyurt’ta meydana gelen ve ailemiz adına  yapılan haberlerin gerçeklikten uzak haberler olduğunu ve kamuoyunun gerçek şekilde bilgilendirilmesini talep ediyoruz.

Avam demir çelik, isimli şirketimizle demir ve inşaat işleri yapmaktayız. Esenyurtta olayın meydana geldiği işyerinin sahibi ile yaptığımız resmi ticarette, iş yeri sahibi olan şahısın bize ödeyeceği çeki 1 yıla yakın süreden beri ödememesi nedeni ile hukuki sürecin başlatılması için çeki avukata verdik. Hukuki sürecin başlatılması ile birlikte, işyeri sahibi olan Cantürk isimli şahıs, whatsapp durumundan ve sosyal medya hesabından çevremizdeki insanlara bizi hedef göstermek sureti ile hakaretler küfürler içeren durum paylaşımı yapmıştır. Whatsapp durumunu değiştirmesi ve ağır hakaretlerine son vermesi için defalarca aranmasına rağmen işyeri sahibi olan Cantürk isimli şahıs, telefonlara cevap vermediği gibi etrafa tehdit ve küfürlerine devam etmiştir. Bu durum Esenyurt’ta bulunan aile ferlerimizi rahatsız ve rencide etmiştir.

Samet Özer ve Tarık Özer de sosyal medyadaki hakaretlerin ve tehditlerin son bulması ve devam etmemesi ile olayın daha da büyütülmesinin önüne geçmek için iş yeri sahibi tekrar aranmıştır. Cevap alınamamış olması üzerine, işyerine büfede bulunan şahsın babasıyla konuşmak için gitmişlerdir.

Olay mahalline gidilmesinin nedeni haraç almaya yönelik saldırı yada bazı basında kuruluşlarında yer alan dezenformasyon bilgilerini içerir etnik kökenli bir  olay değildir. Basına yansıyan kamera kayıtlarında da görüldüğü üzere, iş yerine gidildiğinde işyerindeki şahsa hitaben ‘’babanı çağır neden durum yapmış, çağır konuşalım‘’ denilmesi üzerine meydana gelen arbedede  iş yerinde bulunan şahıs, emniyeti açık silahta mermiyi namluya vermiş ve Samet Özer’i hedef alarak direk silahı ateşlemiştir.

Cantürk isimli şahsın sosyal medya paylaşımları, telefonuna cevap vermemesi ve kasadaki şahsın silahlı hazır bulundurması tamamıyla planlı bir hareket içinde olduğunu göstermiştir. Kamera kayıtlarında da görüldüğü üzere Samet Özer’in ayağından vurulmasıdan sonra  Tarık Özer, kardeşinin vurulduğunu düşünerek silahını ateşlemiştir.

Kamuoyuna yansıyan olay nedeni ile  üzüntü duyduğumuzu ve istenilmeyen olayın acılarını yüreğimizde hissettiğimizi kamuoyuna saygıyla ifade etmek isteriz.” sözleri yer aldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet
Mehmet - 10 ay Önce

Temize çekmeye çalışmayın niyetleri belli, bizlerde aynı yörenin insanlarıyız masum kişiler öldürüldü. Orada daha kalabalık grup olsaydı bunu yapabilecekler miydi? güçleri toy çoluk çocuğa yetiyor, kendimizi birde karşı tarafın yerine koyalım, alacağın için zaten icraya vermişsin ne oldu şimdi sorun çözüldü mü? mafyatik ayakların sonu yok!

Tarkan
Tarkan - 10 ay Önce

Hiçkimse böyle vahsice ve adice öldürulmeyi hak etmiyor ! Siz insan olamazsiniz !

Eyüp 21
Eyüp 21 - 10 ay Önce

Sg bizdde yuttuk millete yedi canı herifler yazık madem konuşmaya gidiyorsunuz belinizde silahın ne işi var

Mehmet emekli
Mehmet emekli - 10 ay Önce

1970 ve 1980 li yıllarda esenyurt istanbulun en güzel köyüydü . Piknik yapmak va ağaç gölgesinde dinlenmek için dururdu kamyoncular . Bu olaya çok üzüldüm televizyonda izlerken

Fırtına
Fırtına - 10 ay Önce

Çocugun kafasında 10 şişe kırıyorsunuz birde kafasına mermi sıkıyon sonra ailece açıklama yapıyorsunuz Allah'tan korkun

Hak'tan
Hak'tan - 10 ay Önce

Özer ailesi bu olayın hafifletilecek bir tarafı yok. Diyorsunuz k önce kasadaki kişi Samet Özer'e ateş etti, Tarık Özer de kardeşini koruma refleksi ile vurdu. Yaw tam 5 kez ateş etti Tarık Özer. Yani bir el vurup bırakmadı. Ayrıca diğer kişilerin hiç olay ile ilgisi yokken onları neden vurdu peki. En ağır cezayı almalarını diliyorum.

TUTARSIZ BİR MİLLET
TUTARSIZ BİR MİLLET - 10 ay Önce

Firmanın yaptığı açıklamayı okuduğum zaman inanamadım, bir daha okudum. Öncelikle, WhatsApp durum profilinden başlayalım. Durum profilinden şahsıniza ve/veya Şirketinizi zikrederek herhangi bir küfür var ise bunun açılan icra davası haricinde ikinci bir davaya da konu edilebileceği açıktır. Diğer bir husus ise içeriye girildiği andan itibaren yeşil t-short giyen şahsın 3-4 defa elini belinin arkasına götürmesi öldürülen ÇOCUK üzerinde tedbirli olması gerektiği düşüncesinden hareketle bir psikolojik baskı ortaya çıkarmışa benziyor. Zira özellikle beyaz gömlekli şahsın da herhangi bir işletmenin mahremi sayılan kasa tarafından içeri girerek keşif yapması çocuk üzerinde 'kendini savunma' refleksinin had safhaya çıkmasına neden olmuştur denilebilir. Son olarak ise ÇOCUĞUN silaha ilk davranan taraf olmuş olsa bile öldürme amacı ile olmadiği( Yeşillinin bacağına doğru ateş ediyor) anlaşılıyor. Lakin beyaz gömlekli kişi öldürülen ÇOCUĞUN başı aşağıda olduğu halde özellikle eğilip başına doğru sıkıyor. Öldürme amacı olduğu açık. Yine de son kararı mahkemeler verecek...

İsmail
İsmail - 10 ay Önce

Peki yanındaki suçsuz gençler yapmayın Allah aşkına böyle bir vahşet yok


SIRADAKİ HABER