İl Seçim Kurulu Saim Alpaslan'ın Zaferini İlan Etti

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerine son noktayı Ağrı İl seçim Kurulu koydu,kararın itiraz yolu da kapandı.

İl Seçim Kurulu Saim Alpaslan'ın Zaferini İlan Etti

İl Seçim Kurulu ATSO Seçimlerine Noktayı Koydu

Günlerdir Ağrı Kamuoyunun birinci gündem maddesi olan Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri 16 Ekim Pazar günü yapılmış komitelerde 5er gurupla iki aday eşit gurup alırken delege sayısı yüksek olan komiteleri alan ATSO Başkanı Saim Alpaslan leyhine sonuç açıklanmıştı.

Alpaslan’ın kutlamaları kabul ettiği süreçte yeşil liste ile yarışan Mehmet Erat ve ekibi önce ilçe seçim kuruluna sonra buradan aldıkları red cevabı üzerine İl Seçim Kurulunaseçim sonuçlarına ilişkin itiraz etmişlerdi.

İlçe seçim kurulunun ardından bugün İl Seçim Kuruluda Mehmet Erat ve Erkan Bulut’un itirazlarına red cevabı verdi.

İl seçim Kurulu aldığı kararı usul yönünden uygun gören ve ve seçim için askıya çıkan listelere zamanında itiraz edilmediği bu nedenle itiaz edenlerin usul yönünden itirazlarının geçersiz olduğu kararı veren İl Seçim Kurulu kararında Yüksek seçim kuruluna itiraz edilemeyeceği ibaresinide ekleyerek ATSO seçimlerini noktalamış ve Saim Alpaslan’ın bir dönem daha Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olması yönünde sandıktan çıkan sonuçla birlikte zaferini ilan etmiş oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER