Komisyon Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı İçin Toplandı

Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayının belirlenmesi için komisyon yeniden toplandı sonucun ilerleyen saatlerde belli olması bekleniyor.

Komisyon Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı İçin Toplandı

14 Ocak Pazar günü yapılması beklenen Ak Parti Aday Tanıtım Programı Kuzey Irak’tan gelen Şehit Haberleri üzerine ileri bir tarihe ertelenmişti.

Önce 15 Ocak Pazartesi olarak açıklanan sonrasında 14 Ocak Pazar gününe çekilen aday tanıtım toplantısında Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayının eski il başkanı Abbas Aydın olacağına kesin gözüyle bakılıyordu.

Bugün sabah saatlerinde güne Ak Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Anket çalışmaları ile uyanan Ağrılılar büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Yüzlerce insana ulaşılarak yenilenen ankette Ağrı eski milletvekili ve kurucu il başkanı Halil Özyolcu’nun adının olmaması dikkatlerden kaçmazken Ağrılılara mevcut Belediye Başkanı Metim Karadoğan,2 Dönem Ağrı Milletvekilliği yapmış Cemal Kaya ,Baro eski Başkanı Salih Aydın ve Abbas Aydın’ın isimleri yeniden soruldu.

Bu gece Ağrı için yeniden bir araya gelecek heyetin gecenin ilerleyen saatlerinde yeni bir isim üzerinde uzlaşı sağlayarak yarın belirlenen isme Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adaylığının tebliğ edileceği bilgisi edinildi.

Kulis bilgilerinde her ne kadar 4 isim soruluyor olsa da 2 ismin öne çıktığı konuşuluyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Samet
Samet - 4 ay Önce

Cemal kaya olsa olur bence

Cemal
Cemal @Samet - 4 ay Önce

Cemal Kayanın ne faydası oldu ? Zamanında onca yıl milletvekilliği yaptı. O dönemlerin kayıtlarına bakmanı rica ederim.

Erol
Erol - 4 ay Önce

Metin bey çok güzel yönetti bu 6 ay içinde herkesle ilgili alaka güler yüzlü hizmet en güzelini o hak etti inşAllah devam eder

Murat
Murat - 4 ay Önce

Hazal arasa karşı Cemal kaya güçlü aday

Servet
Servet - 4 ay Önce

Cemal olsun aşireti de var.. Ağrı belediyesi de olur diyadin belediyesi..

SIRADAKİ HABER