Leyla Aydemir'i Kim Öldürdü

Ağrı'nın Bezirhane Köyünde bulunan dedesinin evini ziyareti sırasında kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan ve otopsi raporlarında açlıktan öldüğü tespit edilen Leyla Aydemir cinayetinde sona doğru yaklaşılıyor.

Leyla Aydemir'i Kim Öldürdü

Leyla'nın cansız bedeninin bulunduğu yere yaklaşık 200 metre mesafede bir yakının ot biçmek için gittiği tarlada küçük kızın kaybolduğu gün üstünde olan mavi beyaz penyesini bulması üzerine olayı  jandarma ekiplerine bildirdi. 

Olayı inceleyen savcıların olay yerine intikalinin ardından Jandarma bölgede aramalarını genişletti .Jandarma ekiplerinin arama çalışmalarında Küçük Leyla'nın kaybolduğu gün üzerinde bulunan kıyafetleri ve ayakkabılarına erişildi. 

Leyla'ya ait eşyalar kriminal inceleme için savcılığa teslim edilirken.Elbiselerin üzerinde bulunacak parmak izleri  soruşturmayı küçük Leyla'nın katili ve ya katillerinin kim olduğuna götürecek.

Gizlilikle  yürütülen çalışmalarda sona doğru gelindiği ve olayın yüzde 90 oranında çöüzldüğü yönünde bilgiler alınırken Leyla'nın köyden çıkarıldamadığı şüphesi derinlik kazanmaya başladı.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2018, 09:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
a
a - 6 yıl Önce

bunu yapan dinsiz ve imkansızdır idam lazım bu şerefsizlere

SIRADAKİ HABER