Ağrı da Yardım Kampanyası Destek Bekliyor

Öğrenciler İçin Yardım Kampanyası Doğubayazıt İlçe Milli eğitim Müdürlüğü Öğrenciler İçin

Ağrı da Yardım Kampanyası Destek Bekliyor

Doğubayazıt İlçe Milli eğitim Müdürlüğü Öğrenciler İçin “Paylaşacağın Bir Oyuncak ve Bir Kitap Var mı?” yardım kampanyasını başlattı.

Doğubayazıt ilçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yardımcı ve ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Servet Şahin’in katkılarıyla “Çocukların temel ihtiyaç hakları kadar eğitim ve oyun hakları vardır.” sloganı ile başlatılan kampanyaya, yurdun dört bir yanından destek bekleniyor. 
Gönderilecek oyuncak ve kitapların kullanılmış olup olmamasının pekte önemli olmadığını belirten ve kampanyanın öncülerinden olan Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinatörü Hüseyin Duşbudak, kampanya hakkında yaptığı açıklamada: “Kampanyamızın başlangıç düşüncesi çocuklarımıza gelen mont ve bot yardımlarıydı. Evet, bunlar evlatlarımızın bedenlerini ısıtıyordu belki ama yüreklerini değil. Bizde bu soğukta çocuklarımızın yüzleri de gülsün diyerek MSGÜ umut okulu ve Tebessüm Derneğiyle sosyal sorumluluk projelerinde yer alan Betül Güngen Hanım ile birlikte köy anasınıflarımız için oyuncak kampanyası başlatmak istedik.

Oyuncağın yanında tüm kademeden kitapları da kabul ediyoruz. Gelen yardımlar müdürlüğümüzde toplanıp komisyonlarımız tarafından incelenip uygunluğuna ve kademelerine göre ayrılıp ihtiyaç sahibi okullarımıza gönderilecek. Biz gelen oyuncakların özellikle kullanılmış olmasını istedik. Çünkü bunları bağışlayan çocuklarımız için değerli oyuncakları ile paylaşma duygusunu yaşamalarını amaçladık. Hem ihtiyaç sahibi olan okullarımıza yardım ulaştırmış hem de oyuncaklarını bağışlayan miniklerimize de paylaşma duygusunu aşılamayı hedefledik. Kampanyamızda yardımların ulaşacağı yer müdürlüğümüz olmakla birlikte 20 Ocağa kadar sürmesini planlayıp büyük kitlelere ulaşmayı hedefliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2019, 19:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER