Ağrı KYK Kız Yurdunda Skandal !!

A.İ.Ç.Ü Rektörü Abdulhalik Karabulut’tan torpilli yurt müdiresinden insanlık dışı bir hareket.Yurt yemekhanesinde yemeği elinden alınan kız öğrencinin babası isyan etti.

Ağrı KYK Kız Yurdunda Skandal !!

Ağrı Kız Yurdunda Skandal !!! 

  

-Öğrenci R.A'ya Borcu olduğu için Yurtta Akşam yemeği verilmedi. Arkadaşları içinde azarlanarak yemektenhaneden çıkartıldı. 

  Buda yetmedi kendilerini şikayet eden öğrenci R.A'ya müdahale edilerek, okul tekrarı verildi. 

  Ağrı Abdurrahman Arvasi Kız Yurdunda Kalan R. A yurt borcunun olduğu gerekçesiyle Akşam yemeği sırasında yemeği elinden alınarak idareden bekleniyorsun denildi. 

banner47
R.A idare biriminde Yurt Müd. Yardımcısı ile görüştükten sonra babasını arayarak kendisinin  yurt borcu olduğu için yemek verilmediği belirtti. 

Bunun üzerine baba İ. A. Gece vakti ağrıya giderek kızını aldırdı. 

  Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğrenci olan R.A Yurt Müdür Yardımcısını şikayet ettiği için okulda da sıkıntılar yaşamaya başladı. 

  İddialara göre R.A bu durumu şikayet edince Yurt Müdür Yardımcısının A.İ.Ç.Ü de çalışan eşi yani rektör beyin özel kalemi, R.A nın derslerine müdahale ederek bir ders için okul tekrarı yapmasına neden oldu. 

  Kızının bu olaydan çok ciddi şekilde etkilendiğini söyleyen Baba İ.A;" Kızımı artık Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde okutmama kararı aldım. Fakir öğrenciler daha ağır şartlar altında öğrencilik hayatı yaşıyorlar Temel ihtiyacı bile karşılanamayan bir kız öğrenci çaresizlikler içerisinde her şey yapabilir, 

Olayla ilgili suç duyurusunda bulundum, Devlet'in herkese sahip çıktığını biliyorum, fakat basiretsiz yöneticiler yüzünden özellikle doğuda çok ciddi sıkıntılar yaşıyoruz" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2021, 21:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Akademisyen
Akademisyen - 3 yıl Önce

Çaresiz parasız kız öğrenci ne yapsın kötü yolamı düşsün bu sizin şerefiniz olsun ağrı iç üniversitesi baştan aşağı torpille ehliyetsiz liyakatsız kişiler tarafından işgal edilmiştir bunlarda merhamet yok kapıdaki bekçisinden tutun memur şef amir müdür öğt.görv. hepsi işe yaramayanlar başka kurumlardan yada akp li referansı ile kümelenmiş zavallı yaratıklardır.

yapacak bir şey yok
yapacak bir şey yok - 3 yıl Önce

Allah yardımcısı olsun ne yapalım bu Ağrı nın düzeleceği yok yok

Saldıray Çözer
Saldıray Çözer - 3 yıl Önce

Bizim gücümüz bu basiretsiz, izansız, namus yoksunlarına yetmiyor. Allah sorsun.

Adem
Adem - 3 yıl Önce

O dediğiniz şahıs oğrenci velisi Akşam yurdu altında dörtyuz milyarlık araçla geldi.ķızı üçgun yurt ucretinin tarihini geçirmiş.idareyle tartışmış babasını doldurmuş yalanla olayın kaynaklanma noktası orası ikinci bir konu Akademisyen isimli Arkadaşın yaratık diye bahsetiğin emekçi insanlar

Caner erkin
Caner erkin @Adem - 2 yıl Önce

Kiz yurdunda erkeklerde mi kalıyor

Caner erkin
Caner erkin @Adem - 2 yıl Önce

Kiz yurdunda erkeklerde mi kalıyor

Faruk Şenses
Faruk Şenses - 3 yıl Önce

Devletimiz fakir fukara ve öğrencinin yanındadır. Bu tip yöneticiler yaptıklarıyla devletimizden insanlarımızı soğutmaya yaramaktadırlar. Hal böyle olunca bizi birbirimizden ayırmaya çalışan başka düşmana gerek var mı ?

SIRADAKİ HABER