Ağrı Seçimlerinin En Güzel Karesi

İyiler ,Saadetteler

Ağrı Seçimlerinin En Güzel Karesi

Renksiz ve heyecansız bir kader oylamasında sona doğru yaklaşırken güzel şeylerde olmuyor değil.

Siyasetin kucağına doğmuş biri olarak Ağrı’nın bu kadar nezaket ve zerafetten uzak seçim yaşadığına hiç şahit olmamıştım .

Geçmiş dönemlerde adayların rakip partilerin seçim bürolarına yapıkları nezaket ziyaretlerini hatırlayanlardanım bırakın şimdi farklı partilerin nezaket ziyaretlerini aynı parti adayları yerim dar havasında birbirlerini itekliyorlar seçim otobüslerinin üstünde .Başkanlarını tekmeliyor seçilmişlerini tokatlıyorlar aynı ‘’dava’’nın neferleri olarak.

‘’Dert’’leri aynı ama ‘’dava’’ları gayrı olanların ötekileştirdiği seçim çalışmalarınde dün renkli bir kare takıldı objektiflerimize.

Yeni düzenlemeyle ittifak yasasına uygun bir şekilde ‘’MİLLET İttifakı’’ içinde yer alan 2 siyasi partinin Milletvekilleri adayları ve İl başkanları ‘’Dava’’ları aynı ‘’Dert’’leri gayrı olan özlediğimiz siyasetçi üslubuyla bir araya gelerek basının karşısına çıktılar, Dertlerini unutup,Davalarının (Ağrı) meseleleri yolunda harcadıkları mesaiyi ,yaşadıkları kaygıyı dillendirdiler.

Ne akordu bozuktu anlattıklarının ne de bir koro şefinin işaretinden yola çıkmışlardı.

Onlarınki vicdandı,gönüldü,sevdaydı.

Birbirlerini otobüs üstünde tekmeleyenlerin, kovanların aksine bir sofrada oturup ekmeklerini bölüşerek DAVALARINI güçlendirdiler.

Dün şahidi olduğumuz bu güzel tablo için bir Ağrılı olarak İYİ Parti Milletvekili Adayı Bedri Yavuz Hatunoğlu ve Saadet Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Ziyattin Tokar’a teşekkür ediyor.Millet yolundaki mücadelelerinden ötürü başarılar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2018, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER