Taşlıçay da Türk Bayraklı Hdp Mitingi

Taşlıçay Hdp Mitinginde bir ilk yaşandı

Taşlıçay da Türk Bayraklı Hdp Mitingi

Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde bir ilk yaşandı.

banner47
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için ilçe ilçe gezerek miting yapan tek parti olan Hdp’nin Taşlıçay ilçesinde mitingine katılım yoğundu.

Hdp Milletvekili adayları Berdan Öztürk,Dilan Dirayet Taşdemir,Abdullah Koç ve Kezban Dumlu Taşlıçaylı seçmenlere seslenirken Miting alanında 2 kişinin Hdp Bayrakları ile birlikte Türk Bayrağı salladığı görüldü.Görüntü Taşlıçay İha temsilcisi Hüseyin Arslan'ın kadrajına takıldı.Aslan Fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden ''Taşlıçayda HDP miting yaptı. Mitinge katılan bir kişinin Türk bayraklı katılımı, mitingi dahada renklendirdi...''başlığıyla paylaşıldı.Objektiflere takılan bu görüntü Taşlıçay da Türk kökenli seçmenlerinde Hdp’ye yakın olduğu yönünde yorumlandı.Hdp 2015 Haziran seçimlerinde de Türk Köylerinden yüksek oranda oy almış ve bu oylar tepki oyları olarak değerlendirilmişti.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2018, 16:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bazîd'lî
Bazîd'lî - 6 yıl Önce

Ona türk bayrağı denmez türkiye bayrağı denir bayrak bir ırkın tapulu malı değildir bu ülkede yaşayan kürt türk alevi laz çerkez süryani hepsinin bayrağıdır.

SIRADAKİ HABER