Eleşkirtli Vatandaşlar İsyan Etti

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde yolumuzu kesen vatandaşlar isyanlarını dile getirdiler.

Eleşkirtli Vatandaşlar İsyan Etti

Eleşkirtte vatandaşlar hizmet alamadıkları için tepkili; 4 yıldır suyumuz yok diyen Eleşkirtliler elektrik kesintisineisyan ederken,Eleşkirtte açılması gereken Meslek Lisesinin Patnos'a götürülmesini de unutmuyorlar.

Eleşkirtli vatandaşların dillendirmemiziistedikleri haberin ayrıntıları videoda

Esentepe de suyumuz yok ,dört yıldır bizler su bulamıyoruz.esentepede su yoktur .daha coplerimiz duruyor Esentepe de.hic kimse bize dört yıldır hizmet yapmıyorr.Ak Parti burada yüzde yetmiş oy alıyor. Kanallarımız hep çamurdur.Ak Parti ilçe başkanına gidiyoruz kanallarımızı temizletmiyor.Oy zamanı yüzde yetmiş oy alıp Eleşkirt ten çıkıp gidiyorlar .((çevredeki ler konuş konuş diye destek çıkıyor))

Yeni adayların da bunları duymasını istiyoruz.

Eleşkirte biri vermeleri lazım dörde vermişler .birinci sıraya koydukları kişi iki dönem milletvekilliği yaptı .Burda okul vardı götürüp Patnos’a verdiler.Patnos’a götürdü.

Eleskirt te yüzde yetmiş oy aldı burda bir şey yok .Baraj yok ,doğal gaz yok , altyapımız yok , sosyal faaliyetler yok, oturacak bir park yok . Eleşkirt hep göç ediyor . Şu an altmış bin- yetmiş bin olması gereken nüfus altı - yedi bine indi . Su yok su,banyo edecek su yok .mahallemizin çevresinde doğalgaz geçiyor dogalgazımız yok . Her gun elektrik kesiliyor.

                                                                    Eleşkirtli Vatandaşlar İsyan Etti

                                                                   HABERİN GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLEMEK İÇİN RESMİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ......

                                                                  

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2018, 15:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
metin
metin - 5 yıl Önce

beledıye calısmaz tamaben terk edılmıs memeleket ınanamıyorum ak partı beledyelerı her tarafta bu kadar sehırcılık anlamında guzel hızmet yapıyorda neden eleskırte yok avrupada bır daha eleskırte gıtmem cop pılık su olmayan memelekete

avrupadan
avrupadan - 5 yıl Önce

almanyadan yazıklar olsun boyle beledye yazıklar olsun oy verenlere

SIRADAKİ HABER