Ağrı'ya Vefa Zamanı

Ağrı'nın başarılı iş adamına destek çağrısı

Ağrı'ya Vefa Zamanı

Ağrılı İş Adamından Ankaragücüne Sponsor Desteği

Ağrı’nın kadim ailelerinden Hacı Nuri Atmaca’nın oğlu Mehmet Atmaca sosyal medya hesabından Ankaragücü ile sponsorluk anltlaşması yaptıklarını duyurdu.

Kısa bir süre önce aile şirketi olan SUNNY’den ayrılarak kendi markası olan ONVO markasını oluşturan Mehmet Atmaca twitter hesabından yaptığı paylaşımda ‘’Ankaragücü ile gerçekleştirdiğimiz sponsorluk anlaşmamız hayırlı olsun.

Türk futbolunu ve yerli değerlerimizi desteklemeye devam edeceğiz’’ifadelerini kullandı.

Öncelikle başarılı iş adamımız Atmacayı futbola katkılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Lakin Gayrisafi milli hasıladan en düşük payı alan ve bu nedenle çok zorlu süreçleri göğüslemek zorunda kalan Ağrı’nın 3. Profesyonel ligde marka değeri olarak mücadele eden Ağrı 1970 Spor yine bu yıl ilk kez BAL Liginde mücadele edecek olan Ağrı Vefa Spor ve Doğubayazıt Belediye Spor’un da sponsorluk desteklerinden yerli ve milli değerler olarak markalarının sponsorluk antlaşmalarından pay almaları gerektiğini düşünüyoruz.

Ve buradan Sayın Atmaca’ya bir çağrıda bulunarak Ankaragücü ile yaptıkları sponsorluk anlaşmasının onda biri bir bütçeyle doğduğu ve doyduğu kentin takımlarının formalarının göğüs kısmında markalarını gururla tüm Türkiye’ye taşıyacaklarını hatırlatıyor Ağrı 1970 Spor ,Ağrı Vefa Spor ve Doğubayazıt Belediye Spor taraftarı ve bu manada basın sözcüsü olarak kendilerini kentimizin takımlarına destek konusunda da duyarlı olmaya davet ediyorum.

Şimdi söz taraftar guruplarımızın BARİKAT04’ÜN,Ağrı 1970 Spor’un Ağrı Vefa Spor’un ve Doğubayazıt Belediye Sporumuzundur diyor,Mehmet Atmaca’nın duyarlılık göstereceğine olan inancımızla şimdiden teşekkür ediyorum.

YORUM EKLE
YORUMLAR
AbdulKadir gökçe
AbdulKadir gökçe - 3 yıl Önce

MaşAllah Ağrılı iş insanlarından böyle gurur verici güzel haberler almak Ağrılı olarak gurur veriyor Tebrikler

Sayit şahin
Sayit şahin - 3 yıl Önce

Çok güzel taktir ediyorum ama ağrı mıza ankaralı destek verecekmi bunu düşünüyorum

SIRADAKİ HABER