Başkan Acar Koltuğunu Devretti

Başkan Acar minik misafirlerini ağırladığı ziyarette Doğubayazıt Halkı müsterih olsun Doğubayazıt Belediyesi emin ellerde, dedi.

Başkan Acar Koltuğunu Devretti

Acar Koltuğunu Devretti

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar bugün minik ziyaretçilerini ağırladı.

Acar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının 101. Yılında Belediye Başkanlığı Koltuğunu çocuklara devretti .

Okulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile Doğubayazıt Belediyesini ziyaret ettiler.

Düşler Akademisi Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin minik yüreklerini makamında kabul eden Başkan Acar renkli görüntülere sahne olan ziyarette ‘’Bugün Doğubayazıt’a hizmet etmek için bizlerin oturduğu makamların gelecekteki sahipleri olan çocuklarımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu’’ ifade ederek makamını çocuklara devretti.

Renkli görüntülere sahne olan ziyarette temsili bir isim yerine tüm çocuklarla makamını paylaşan Acar’dan çocukların talebini de dinledi.

Belediye Başkanlığı makamına oturan çocuklarımız salgın sürecinin sağlıklı atlatılması için herkesi duyarlı olmaya davet ederken kısıtlamaların son bulduğu ileri bir süreçte bunun telafisi için özel kalem müdürüne bir çocuk festivali düzenlenmesi talimatını verdi.

Minik misafirlerine çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Acar günün önemine binaen yaptığı konuşmada ; Her çocuk yarın, bilimin, ilimin ve yönetimlerin en üst kademelerinde yer alabilir. Bu yüzden her çocuğun hayali bizim için çok önemli. Yarınlara merhametli, aile kavramını bilen, toplum ve ahlak bilinci yerleşmiş nesiller yetiştirmeliyiz. Unutulmamalıdır ki bütün çocuklar aynı dilde ağlar ve aynı dilde gülerler. Temennimiz odur ki, çocuklarımız savaşın olmadığı, ve kardeşliğin egemen olduğu topraklarda huzur içinde büyüsün. Ve bu vesile ile barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin simgesi olan çocuklarımıza güzel bir gelecek umuduyla tüm dünya çocuklarının bayramı kutlu olsun’ifadelerine yer verdi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER