Kayıp Kızın Sırrı Bu Araçta Çözüldü

Bursada yaşayan Yağlıkara çiftinin tatil ziyareti için geldiği Ankara'nın Polatlı İlçesinde köyde evinin önünde oynarken kaybolan küçük kızları Eylül'den kötü haber geldi

Kayıp Kızın Sırrı Bu Araçta Çözüldü

Yağlıkara çiftinin şüphesi üzerine jandarmaya bildirdiği isim olan Uğur Koçyiğit'in aracında yapılan incelemeler sonrası araçta bulunan saç kılı ve kan izleri Küçük Eylül'ün yakınlarından alınan DNA örnekleriyle karşılaştırılmış ve aynı olduğu tespit edilmişti.

Gözaltına alınan Uğur Koçyiğit tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uğur Koçyiğit susma hakkını kullanırken Küçük Eylül'ün kaybolduğu gümn kendisini gören çobanın ifadeleri sonrasında Eylül Yağlıkara'nın Elektrik direği altına kazılmış bir çukurda cesedine ulaşıldı. Cinsel istismarın yaşanıp yaşanmadığı henüz netleşmmezken Küçük kız bu gün toprağa verildi.Ankara Valiliği konuya ilişkin yaptığı açıklamada 1 i tutuklu olmak üzere olayla ilgili 4 kişinin de gözaltında olduğu ve soruşturmanın bu 5 isim üzerinden yürütüldüğünü açıkladı.

Eylül Yağlıkara 22 Haziranda kaybolmuştu. Cenazesi bugün gözyaşları içinde toprağa verilen Eylül için tüm Türkiye de tepkiler artarak devam diyor.Sosyal Medya hesaplarından Eylül Yağlıkara'nın katil zanlısının fotoğraflarıda paylaşılmaya devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2018, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER