Leyla Aydemir Toprağa Verildi

Ağrı'da yaşanan kayıp vakasından sonra cesedi bulunan ve tüm Türkiye'yi yasa boğan Leyla Aydemir'in cenazesi defnedildi.

Leyla Aydemir Toprağa Verildi

18 gündür Türkiye'nin en önemli gündemi olan Küçük Leyla'nın dün 17:15 sularında kaybolduğu dedesinin köyü olan Bezirhane'de cansız bedeni bulunmuştu. Ağrı Devlet Hastanesinde ön otopsisi yapılan minik Leyla, daha sonra Erzurum Adli Tıp kururmuna gönderilmiş burada yaklaşık üç buçuk saat süren otopsi işlemlerinin ardından ambulansla Ağrı'ya getirilmişti.

Ağrı'ya getirildikten sonra Ağrı Devlet Hastanesi Karaköse Ek Binası morgunda bir süre bekletilen Leyla Aydemir'in cenazesi sabah saatlerinde kaybolduğu ve cesedinin bulunduğu Ağrı Merkez Bezirhane köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Sabah saatlerinde minik kızın ailesinin ve bir çok  vatandaşın katıldığı cenaze töreninde anne  Aydemir'in yaktığı ağıtlar sonrası törene katılanlar gözyaşlarını tutamadılar. Minik Leyla'nın taziyesi Bezirhane köyünde kurulan taziye evinde ailesi tarafından kabul eilmeye başlandı.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2018, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER