Peker, Erdoğan'a Seslendi ''Sen Yokken Ben Vardım''

Youtube üzerinden paylaştığı videolardaki iddiaları ve itirafları ile Türkiye ündeminin 1 numaralı ismi olan Sedat Peker ''Fırtınalarla Büyüyen Fidanlar Rüzgarlarla Yıkılmazlar.'' isimli 8. videosunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da bir gönderme yaparak bir daha ki videoda helalleşeceğiz dedi

Peker, Erdoğan'a Seslendi ''Sen Yokken Ben Vardım''

Recep Tayyip Erdoğan'ın AKP gurup toplantısında Sedat Peker'i kastederek kullandığı ifadeler sinirlendiği anlaşılan Peker ,Erdoğan'a bir daha ki videoda helalleşeceğiz resti çekti.

Peker'in Erdoğan'a dair yaptığı açıklamaların tamamı şu şekilde kaydedildi;

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Uluslararası bir komplo olduğunu söyledi, bulup getireceğiz" dedi. Devlet bulup getirir. Onda bir sıkıntı yok. Beni getirmek gerçekleri değiştirecek mi Tayyip Ağabey. Bundan sonraki videoyu ben kardeşiniz olarak karşınıza geçip anlatacağım. Ne zaman tanıştık. İki tane müfettiş, yalan makinası... Yalan makinelerinin yüzde 1.5 yanılma payı var o yüzden mahkemelerde kullanılmıyor. Ben doğru söylesem yine ötse de ben kafama sıkacağım.

Bütün bunları halk biliyor. Madem ki ben ajanım, ajan olduk... Bir özür bekledim ağabey ya. Bütün olanları anlattık her şey ortada. Bütün bunları halk biliyor. Sana anlatmıyorlar bir sen bilmiyorsun. Çevreni sarmışlar, bir sen bilmiyorsun.

Asla saygısızlık içinde olmayacağım sana karşı. Ben vatan haini değilim. Senin hiçbir gücün yokken ben vardım. Onların hiçbiri yoktu. Alkış beklemedim. Elimden ne geliyorsa yaptım. Bir dahaki videoda karşılıklı oturalım, açık delillerle doğrulayacağım. Helalleşeceğiz ağabey.

Şey diyorlar 'Devleti yıpratmak için anlaşma bilmem ne...' Ben Kutlu Adalı cinayetinde kriminal bir yapı var dedim. Bir ucu Venezuela'da dedim. Doğruyu söyledim.

Karşı taraf çok çoğaldı. Aklımı tatilinden geri çağırdım. 

Sedat Peker'in bu açıklamasının ardından bir sonra ki videoda Erdoğan'a dair neleri açıklayacağıda merak konusu oldu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 3 yıl Önce

Bir soytarı çıkmış videolarla millet i devleti şunu bunu açıklarım diye tehdit ediyor.eğer suçlu varsa istifa onurlu bir davranıştır. Yoksa karalamalar yapanı yargıya iletsinler

SIRADAKİ HABER